Teknoloji çağında yaşadığımız bu günlerde insanlar farklı amaçlar doğrultusunda değişik illere ya da il içi yerleşim noktalarına göç etmektedirler. Bu gereksinimler doğrultusunda taşınma ihtiyacı hissetmekte ve nakliyat arayışına girmektedirler.
 
Nakliyat firması olarak biz bu alandaki boşluğu doldurmak için kurulmuş olan ulusal ve tamamen yerli bir firmayız. Firmamız diğer firmalar ile karıştırılmaması gereken tek noktası evden eve nakliyat yapmasıdır. Bu özeliğimiz ile diğer rakiplerimizden ayrılmaktayız. Trabzon merkezli firmamız kurulduğu günden bu yana piyasa şartlarına göre şekil almakta ve kendini geliştirmektedir.
 
Ev Taşımanın Püf Noktaları Nelerdir
 
 Firma olarak ev taşımada, tüm püf noktaları yakalamak için gerekli olan ar-ge çalışmalarını sürekli olarak yapmakta ve iş deneyimimizi sürekli olarak arttırmaktayız. Ev taşımada en kolay yöntemleri uygulamalı olarak ekibimize göstermekte ve işin tüm pratik noktalarını anlatmaktayız. Firma olarak ev taşıma için en kolay yöntem olan asansörlü ve yerinde ambalajlı çalışmayı yürütmekteyiz.
 
 Evden eve nakliyat bir grup çalışması gerektirdiği için firma olarak 15 farklı grupta aynı anda hizmet vermekteyiz. Rakiplerimizde ise en fazla 7 ya da 8 grup bulunmaktadır. Biz bu alanda lider olduğumuz için grup sayımızı katlamış durumdayız. Ev taşımada personelimiz farklı iş kollarına bölünmekte ve bir evi ortalama 2 saat gibi bir zaman diliminde toparlamakta ve yükleme işlemine geçmektedir. Hızlı ve güvenli ev taşımanın tek adresi satiroglunakliyat.com dur.
 
Evden Eve Nakliyat Hizmeti Nasıl İşlemektedir?
 
 satiroglunakliyat.com firması olarak biz hem internet üzerinden hem de ofis bazlı çalışmaktayız. Evden eve nakliyat Trabzon merkezli firmamızda çalışmamız hafta içi saat 8,00 da başlayıp akşam saat 20,00 da son bulmaktadır. Taşınacak olan müşterilerimiz şahsen ya da sitemiz üzerinden bize ulaşabilir ve gerekli olan tün taşınma işlemleri hakkında bilgi alabilir. Firma olarak sektörün en üst seviyesinde verdiğimiz hizmeti, piyasa şartlarından daha düşük ücretler ile müşterilerimize sunmaktayız.
 
 Firma olarak aldığımız işi müşterimizin verdiği tarihte ve saat gidip hemen işimize başlamaktayız. Firmamız evde ne kadar eşya varsa hepsini tek tek ambalajlayıp taşınmaya hazır hale getirmektedir. Ambalajlanan eşyalar raflı araçlarımıza zarar görmeyecek şekilde yerleştirilir ve yeni noktalarına ulaşmak üzere sevk edilir.