İnsan gücüne olan talep, nakliye teknolojileri geliştikçe azalıyor. Dolayısıyla sırtta ya da elde eşya taşıma devri de kapanıyor. Çünkü artık asansörlü taşıma sistemleri var. Evlerin pencere ya da balkonlarından toplu halde alınan eşyalar, araçlara özenle yükleniyor. Ancak her nakliye firmasının bu teknolojiden faydalandığını söylemek doğru olmaz.  Trabzon Evden eve nakliyat firması, asansörlü taşımacılık sistemlerini ayağınıza getiriyor. Üstelik firmanın sizler için sunduğu avantajlar bununla da sınırlı değil. Trabzon merkezli olan Özge Nakliyat, Trabzon ilinden tüm Türkiye’ye nakliyat hizmeti sunabilir.

Paketleme İle Zaman Kaybetmeyin

Taşınacak kişilerin yaptığı ilk iş, genellikle günler öncesinden eşya paketlemek oluyor. Ancak Özge Nakliyat firması bu sıkıcı ve yorucu işi de sizlerden alıyor. En dayanıklı malzemeler ile ambalajlanan eşyalarınız asla nakliye sırasında zarar görmüyor. Çünkü kullanılan ambalajların tamamı nakliyeye özel geliştirilmiş ürünlerdir. Bu sayede ısı ve sıvıya da direnç gösterir. Dilerseniz depolama hizmeti de sunan firma, depo sigorta poliçesi kullanan nadir şirketlerden bir tanesi. Bu sayede eşyalarınız her daim güven ile muhafaza ediliyor. Firmanın kullanmış olduğu depolar sıradan noktalar değil, havalandırma ve afet tedbirleri alınmış, donanımlı alanlardır.

Ofisleriniz Güvenle Taşınıyor

Özge Nakliyat Trabzon evden eve nakliyat alanında en çok tercih edilen firmalar arasında olmanın gururunu sadece evlerinizi değil, işyerlerinizi de aynı özenle taşıyor. İşyerlerinizde bulunan elektronik eşyalarınız, yazıcılarınız, masalarınız, tablolarınız ya da bilgisayarlarınız için endişe duymanıza gerek yok. Çünkü aynı koli ve paketleme sistemi ile işyerlerinize de hizmet veren firma, aynı zamanda en ekonomik fiyat politikasını da uyguluyor. Eşyalarınız önem sırasına göre taşınıyor ve hassas eşyalarınızın zarar görmesi engellenmiş oluyor.

Ücretsiz Ekspertiz Desteği

Maksimum müşteri memnuniyeti için ücretsiz ekspertiz desteği de veriyor. Yani taşınma esnasında kullanılacak araçlar, paketleme miktarı, ihtiyaç duyulan personel sayısı gibi etkenler göz önüne alınarak sizlere en ekonomik teklif sunuluyor. Sıradan, amatör firmalar gibi tek bir fiyat skalasına bağlı kalmayan firma, herkes için doğru fiyat tespitini yapmaya çalışıyor. Sizler de sigortalı ve ucuza taşınmak isterseniz Özge Nakliyat ile iletişime geçebilirsiniz.