Farklı tasarımlarda işlevsel olarak geliştirilmiş, ergonomik kullanım için konforlu alanlar olarak imalatı yapılan güvenlik kulübelerinin farklı ölçülerde olmak üzere tek veya birçok güvenliğin bir arada bulunabileceği alanlar oluşturulabilir. Bu alanlara ilave olarak bölmeli olmak üzere mutfak, duş, WC ve çalışma odası şeklinde bölümler oluşturularak ideal bir kullanım alanı sağlanabilir. Kullanım amacına bağlı olarak istenildiği takdirde kurşungeçirmez nitelikte malzemeler kullanılarak her türlü saldırıya karşı korunaklı alanlar oluşturulabilir. Firmamız, farklı tasarımlarda olmak üzere özel tasarımlarda dâhil birçok fonksiyonelliğin sağlandığı güvenlik kulübesi inşası yapmaktadır. Alanında uzman teknik personelimiz, gerekli olan çalışmaları yaparak farklı tasarımlarda estetik görünümlü dayanıklı olacak şekilde prefabrik yapı sistemleri ile güvenlik kulübesi inşası yapılır.

Güvenlik Kulübelerinin Kullanım Alanları

Mobil ve portatif özelliğe sahip tuvalet ve duş kabinleri ile desteklenen güvenlik kulübeleri, farklı alanlarda kullanılmaya imkân tanır. Özellikle olumsuz hava koşullarında ideal bir ortamın elde edildiği, dayanıklı güvenlik kulübeleri birçok alanda aktif olarak kullanılır. Kullanım alanları genel olarak şunlardır:

  • Sosyal tesislerde güvenlik kabini
  • Apartmanda, site girişlerinde kullanılmak üzere güvenlik kabini
  • Statlarda
  • Alışveriş merkezlerinde
  • Havaalanında
  • Karayolu kontrol noktasında
  • Güvenlik birimleri olan polis ve jandarma güvenlik kabinleri
  • Fuar ve Açıkhava organizasyonlarında
  • Kamu ve özel kurum ve kuruluşların kontrol noktalarında olmak üzere daha birçok alanda kullanım amacına bağlı olarak farklı işlevlerin sağlandığı, ideal kullanım alanları elde edilen güvenlik kulübeleri kullanılır.

Güvenlik Kulübelerinin Avantajları

Firmamızın imalatını yaptığı güvenlik kulübelerinin birçok avantajı ile ve fonksiyonellik açısından sağladığı kolaylıklar bakımından tercih sebebi olmaktadır. İmalatı yapılan güvenlik kulübeleri istenildiği takdirde farklı alanlara vinç ve kamyon ile kolayca taşınabilir, dayanıklı malzemelerden imal edildiğinden uzun yıllar hiçbir sorun yaşanmadan kullanılabilir, bütçeye uygun olarak farklı seçeneklerini bulunması, istenilen özelliğe bağlı olarak farklı malzemeler ile beklentilere cevap verecek nitelikte görsel olarak estetik görünümlü kulübeler imal edilebilir. Bu özelliklerinden başka olumsuz hava koşullarına karşı mükemmel ısı, ses, su ve yangın yalıtımlarının yapılabilmesi, özellikle ateşli silahlara karşı yüksek mukavemet sağlaması gibi birçok avantajı bünyesinde barındıran güvenlik kulübelerinin imalatını yapmaktayız.