Aşağıda epiwax ağda ile ilgili tüm detaylar verilmiştir. Yapılan kampanyalar ile indirimli fiyatları değerlendirip, epilasyon işleminiz için çokça parça harcamaktan kurtulabilirsiniz. Hemen güzellik merkezlerinde zaman kaybetmemek hem de ekonomik şekilde epilasyon ihtiyacınızı karşılamak Epiwax ürünleri ile mümkün olacaktır.
Epiwax Ağda Kullanım Avantajları
Kullanırken elde edeceğiniz çok sayıda avantaj olacağından, tereddüt etmeden ağda almanızda herhangi bir sakınca yoktur. Aldığınız ağdanın en önemli özelliği soyulan ağda olmasıdır. Soyuluyor olması demek, sizin ağda dışında herhangi bir ürüne ihtiyaç duymada tüylerinizden kurtulacak olduğunuz demektir. Bunun için direkt olarak ağdayı sürmeniz ve soğumasının ardından soymanız gerekecektir.

  • Ağda partiküllerini ısıtmak son derece kolaydır.
  • Isıtılan ağda ince bir tabaka halinde sürülecektir.
  • Soğuması beklenecektir.
  • Soğumanın ardından soyulacaktır.

Yukarıda verilen aşamaları tamamladığınızda, epilasyon işleminiz tamamlanmış olacaktır. Bu aşamalar son derece kolay tamamlanana aşamalar olduğundan, herhangi bir zaman kaybı da olmayacaktır. Temizleme işleminin su ile yapılması yeterlidir.
Avantajlı şekilde kullanabileceğiniz Epi wax için fiyatları da öğrenmek isteyeceksiniz. Mümkün olan en uygun fiyatların müşterilerimize sunulması ile kolay şekilde satın alma işleminin gerçekleşmesini sağlıyoruz. İndirimli fiyatlar stoklar ile sınırlı olduğundan, dikkat etmeniz gereken tek husus sipariş işleminin hızlı şeklide tamamlanmasını sağlamaktır.
Zaman zaman yapılan kampanyalar, sizin farklı ağdaları tek fiyata almanızı sağlayabilir. Kampanyaları kaçırmamak için web sitesi üzerinden takip edebilirsiniz. İlginizi çekmesi durumunda değerlendirip, online sipariş hattını kullanabilirsiniz. Epiwax sipariş vererek evde zahmetsiz şekilde ağda yapabilirsiniz.
İndirimli şekilde almak istediğiniz ürünler için online sipariş de hızlıca veriliyor. Adres bilgilerini doğru şekilde yazmanız durumunda, aynı gün içinde kargoya teslim edilen ürünlere erişiminiz sağlanacaktır.
Farklı cilt tipleri için kullanım kolaylığı sunmak açısından kullanabileceğiniz farklı ağdalar var. Eğer cilt tipiniz konusunda net bilgiye sahipseniz, online siparişinizi mutlaka cilt türünüze uygun olan ağda ile yapmalısınız. Ağda türleri sizin cildinizde istediğiniz sonucu almanız amacı ile geliştirilmiştir.
Cilt tipleri;

  • Hassas olanlar için mor ağdalar ya da pembe pudralı ağdalar
  • Normal ciltler için mor ağdalar
  • Ölü deri ve batıkları olan kişiler ise siyah ağdalar önerilir.

Cilt tipine uygun şeklide ağda kullanmak önemlidir. Hassas ciltler için uygun olmayan ağdanın kullanılması kızarıklık ya da tahrişe yol açabilir. Bunun için mutlaka kişinin cilt tipine uygun şekilde ağda kullanmanız gerekecektir. Sunulan ağda türleri içinden yukarıda verilen detaylara göre seçiminizi yapabilirsiniz. Epiwax sitesi için sayfasına göz atınız.
Epiwax çeşitleri içinden seçiminizi doğru şekilde yapmanız, kolay şekilde ağda yapabilmeniz içindir. Hem ağdanın temizlenmesi hem de cildinizin pürüzsün hale gelmesi çok daha kolay olacaktır. Online sipariş vererek indirimleri kaçırmayın.