Diyet ve egzersiz ile oldukça başarılı bir şekilde fazla kilolarınızdan kurtulmuş olabilirsiniz. Ancak bölgesel olarak yağlanma sorunları başınıza büyük bir dert olacaktır. Bu dertten kurtulmak için oldukça başarılı bir şekilde uygulanmakta ola soğuk lipoliz yöntemi tam size göre bir yöntem olacaktır. İlk olarak soğuk lipoliz nedir? diye merak ediyor olabilirsiniz. Soğuk lipoliz FDA onaylı bir yöntem olarak bulunmaktadır. Herhangi bir cerrahi müdahale olmadan kalıcı ve hızlı bir şekilde zayıflamanıza yardımcı olmaktadır.  Büyük bir memnuniyet oranı ile uygulanmakta olan soğuk lipoliz ile bölgesel olarak zayıflayarak çok daha göze çarpıcı ve güzel bir vücuda sahip olabilirsiniz.

Soğuk lipoliz herhangi bir cerrahi müdahale olmadan cildin altında bulunmakta olan yağ hücrelerinin kontrollü bir şekilde soğutulmasını sağlar. Tedavi edilmekte olan yağ hücreleri bu şekilde kristelize edilir ve soğuk lipoliz yöntemi ile dondurulur. Kısa bir süre içerisinde vücudunuz bu yağların işlenmesini yaparak kısa bir süre içerisinde ölü olan yağ hücrelerinin ortadan kakmasını sağlar.

Herkesin vücudu ve buna bağlı olarak da metabolizması birbirinden farklı olarak bulunmaktadır. Soğuk lipoliz yöntemi ile bölgesel zayıflama işleminiz yapılırken ilk önce sizin ihtiyaçlarınıza göre size öze bir plan doğrultusunda hareket edilmektedir.  İşlemin tam olarak kaç seans yapılacağı doktorunuz ile görüştükten sonra netlik kazanacak bir durum olarak bulunmaktadır.

Soğuk lipoliz işlemi uygulanırken hasta herhangi acı ya da etki hissetmez. İşlem uygulanırken hedeflenen bölgeye jel ped ve aplikatör uygulaması yapılır. Hedeflenen bölgeye kontrollü bir şekilde soğutma işlemi uygulanır. Siz bu sırada e- postalarınızı kontrol edebilir, sosyal medyada gezebilir ya da gazetenizi bile okuyabilirsiniz. Arkanıza yaslanarak oldukça rahat bir şekilde bölgesel yağlanma sorununun ortadan kalkmasına şahit olabilirsiniz. Soğuk lipoliz nedir diye merak edenler için bu şekilde cevap verebilirsiniz. Aynı zamanda soğuk lipoliz yöntemi herhangi bir cerrahi müdahale olmadığı için hastalar gündelik hayatlarına olukça rahat bir şekilde dönebilirler. Ağrısız ve acısız bir şekilde işlerlini halledebilir ve günlük rutinlerini gerçekleştirebilir.