Her işletme için olmazsa olmaz olan araçlar, büyüme yolunda adım atan işletmelerin can damarı durumunda. Biz de bu yazımızda sizler için pratik ve kullanışlı olan kamyonet modellerinden 5 tanesini sıraladık.

İşte işletmenizi büyütmek için tercih edebileceğiniz 5 kamyon;

1- Mercedes Benz Panelvan

Mercedes Benz’in yüksek araç kalitesi ve sağlam yapısı, küçük işletmeleri için eşsiz bir özellik oluyor. Özellikle panelvan tipi araçların arkasındaki geniş bölümler, işletmelerin işini en fazla kolaylaştıran detaylardan. Kısacası, ağır ürünler ile iş yapıyorsanız ve sürekli taşımacılık yapmanız gerekiyorsa panelvan tipi kamyonları tercih edebilirsiniz.

2- Fiat Doblo

Klasik kamyon modelleri arasında fiat doblo ilk sırada yer alıyor. Her iş kolunda faaliyet gösteren işletmeler için eşsiz bir araç. Fiyatıyla da küçük işletmelerin dostu olan fiat doblo, ufak boyutu sayesinde de şehir içinde rahatlıkla kullanılabiliyor.

3- Ford Transit

En fazla tercih edilen araçlardan biri olan Ford Transit, farklı modelleri sayesinde de her ihtiyaca uygun bir şekilde cevap verebiliyor. Bununla birlikte Ford markasının yüksek kalitesi ve şık tasarımları da araçlarını çok daha fazla tercih edilebilir bir hale getiriyor.

4- Renault Kangoo

Ufak ve pratik bir araç olan Kangoo, makul fiyatlarıyla da özellikle büyüme aşamasında olan kobilerin tercihi konumunda. Özellikle şehir içi çok sık seyahat yapmak zorunda olduğunuz bir iş kolunda çalışıyorsanız Renault Kangoo, aradığınız tüm özellikleri karşılıyor.

5- Iveco Daily Kamyonet

Birbirinden farklı kamyon modelleri ile İveco Daily en sık tercih edilen araçlar arasında bulunuyor. Özellikle üstü açık modelleri ile taşımacılık sektöründe yer alan işletmeler için baş tacı konumunda yer alıyor.

Ancak kamyonet tercihinizde çok daha fazla model ve markayı kıyaslamak istiyorsanız, Avrupa’nın lider araç sitesi Truck1 üzerinden dilediğiniz marka ve modele bakabilirsiniz. Onlarca farklı araç arasından ihtiyacınız ve bütçenize en uygun olanı seçerek, işletmenizi büyütmek için önemli bir adım atmış olabilirsiniz.