Trabzoncar, müşterilerine rent a car hizmetlerinin hem kolay hem de ekonomik bir seyahat türü olması yanı sıra Türkiye oto kiralama sektöründe kaliteli ve ilkeli hizmet veren lokal şirketlerin de başarılı olabileceğini kanıtlamak üzere ünlü iş adamı Ali İhsan Ortahisar tarafından Trabzon’da kurulmuştur. Trabzon merkezli olarak rent a car sektörüne adım atan TrabzonCar, kuruluşundan kısa süre sonra bölgesel bir işletme olarak Karadeniz genelinde hizmet veremeye devam etmiş, günümüzde ise Türkiye’nin tüm havalimanlarında yurt içinden ve yurt dışından Türkiye’yi ziyaret eden misafirlerine kiralık araç teslimatı yapan ulusal ölçekli bir firma konumuna gelmiştir.

Global Standartlarda Rent A Car Hizmeti

Farklı sürüş tercihlerine ve farklı bütçelere cevap verebilen zengin bir filo beraberinde konusunda uzman profesyonellerin rol aldığı ekipleriyle global standartlarda hızlı, güvenli ve ekonomik araç kiralama hizmetleri sunan TrabzonCar, kısa sürede Trabzon’un ve Türkiye’nin en beğenilen rent a car markası olmuştur. Yıllık 4 milyona ulaşan site ziyaretçi trafiği ve merkezinde %100 müşteri memnuniyetine odaklanan hizmet anlayışına sahip şirket, ulusal araba kiralama şirketleri arasında Türkiye’de ilk 10’a girmiş, lokal firmalar arasında ise Trabzon’un en çok tercih edilen rent a car markası olarak ilk sıraya yerleşmiştir.

Türkiye Genelinde Yaygın Rent A Car Ağı

Trabzon’da sahibi olduğu 1600 farklı araç kiralama seçeneğinden oluşan zengin filosu ve ülke genelinde iş birliği yaptığı 100’e yakın profesyonel rent a car şirketiyle toplamda 30 bin adet kiralık araçtan oluşan bir ekosisteme ev sahipliği yapan Trabzoncar.com, TÜİK verilerine göre Türkiye’de 8 milyar TL’lik bir pazarda faaliyet göstermektedir. Mevcut ortamda Kayak, Momondo, Skyscanner, Booking ve Holidaycars gibi Türkiye’nin ve dünyanın en büyük seyahat tedarikçileri ile operasyonel iş birliği halinde olan Trabzoncar, Türkiye’nin havalimanlarında sunduğu oto kiralama hizmetlerini ülkenin 81 ilinde her noktaya taşıma misyonuyla sektörel faaliyet alanını genişletmektedir.

Kaliteli Bir Seyahat Deneyimi

Trabzon rent a car sektörüne 7 gün 24 saat hizmet garantisiyle hızlı bir giriş yapan ve oto kiralama rezervasyonu yapmak isteyenlere yönelik dijital pazaryeri misyonuyla faaliyetlerini sürdüren Trabzoncar.com, kendini “Müşteri Memnuniyeti Merkezli Bir Rent A Car Şirketi” olarak tanımlıyor. Yüksek teknolojiyle donatılmış online rezervasyon altyapısına sahip olan marka, sunduğu yeni kampanyalar, sistemine entegre ettiği ayrıştırıcı özellikler ve uygulamaya aldığı fark yaratan hizmetlerinde müşteri ihtiyaçlarını ve beklentilerini merkezine alarak, onlara kaliteli bir seyahat deneyimi garanti ediyor. Bireysel müşterileri için günlük, haftalık ve aylık araç kiralama hizmetleri yanı sıra kurumsal müşterilerine uzun dönem filo kiralama hizmetleri sunan Trabzon Car Rent A Car’ın kurulduğu günden bu yana taviz vermediği %100 müşteri memnuniyeti ilkesinin arka planında turizm ve ulaşım alanında profesyonel ekiplerden oluşan bir kadronun desteği yer alıyor. Trabzoncar, sadece müşterileriyle sınırlı kalmayıp, Trabzon ve Türkiye’nin diğer havalimanlarında kurduğu iş birlikleri yanı sıra lokal hizmet sağlayıcıları için de rent a car hizmetlerini daha kolay erişilebilir hale getiren online çözümler sunuyor.

İnovasyon Kültürüyle Güçlenen Bir Rent A Car Firması

Müşterilerinin sürekli gelişen ve değişen beklentilerine göre hizmetlerini yapılandıran Trabzoncar Rent A Car firmasının, lokal olarak Trabzon’da, ulusal ölçekte ise Türkiye’nin tüm önemli havalimanlarında sektörel lider konuma ulaşmasının arka planında markayı hayata geçiren kadronun inovasyon odaklı yaklaşımı yatıyor. Araç kiralamanın geleceğini şekillendirme vizyonuyla hizmetlerini sürekli geliştiren, müşterileri ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi adımlar atan ve uygun fiyatlı ulaşım çözümleri üreten TrabzonCar ekiplerinin başarı kaynağını işe yaratıcı bir bakış açısıyla yaklaşım ve disiplinli çalışma kültürü oluşturuyor. Dinamik ve ilerici iş kültürü sayesinde kurulduğu günden bugüne sürekli büyüme trendinde olan firma, yaratıcı vizyonu ışığında hayata geçirdiği projeleriyle, seyahat severlerden tam not alıyor.

Ön Ödemesiz Rezervasyon, Koşulsuz İptal ve Sınırsız Tarih Değişikliği Garantisi

TrabzonCar’ın web sitesini ziyaret eden ve akıllı cihazlarında mobil uygulamasını kullanan müşterileri, dünya otomotiv sektörünün en çok tercih edilen araba markalarının beğenilen modelleri arasında bütçelerine, sürüş tercihlerine ve yolculuk beklentilerine uygun kiralık araçları en avantajlı fırsatlardan yararlanarak 7/24 rezerve ediyor. Ön ödemesiz rezervasyon avantajıyla kiralanan aracı istenen konumda ve tarihte teslim eden TrabzonCar, talep doğrultusunda koşulsuz rezervasyon iptali ve sınırsız tarih değişikliği garantisi sayesinde müşterilerine hiçbir kayıp yaşamadan, kolay, hızlı ve güvenli oto kiralama hizmeti alabilecekleri, kaliteli bir deneyim yaşatıyor.

Trabzon şehir merkezi ve Trabzon Havalimanı rent a car ofisi başta olmak üzere Türkiye genelinde tüm şubeleriyle 7/24 araç kiralamanın en beğenilen markası Trabzoncar ile yeni bir yolculuk hikayesi yazmak için şimdi ziyaret edin.