Ardahan İl Özel İdaresi’nin, 2014 yılı çalışma sezonu merkeze bağlı Ağzıpek köyünde düzenlenen törenle başladı. Açılışa katılan Vali Seyfettin Azizoğlu, köyler için her zaman seferber olacaklarını söyledi.

    İl Özel İdaresi’nin 2014 yılında yapacağı çalışmalar hazırlanan törenle başladı. Sezonu açan İl Özel İdaresi ekipleri, tören alanında bayraklarla süsledikleri iş makineleri ve kamyonları çalıştırarak işe koyuldu.

    Belediye Başkanı Faruk Köksoy, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakkı Özgür ile vatandaşların katıldığı törende konuşan Vali Seyfettin Azizoğlu, “Bütün köylerimizin yollarını ve alt yapılarını geçen yıl olduğu gibi bu yıl çok güzel bir şekilde yapacağız. Vatandaşımızın daha iyi bir şekilde yaşaması ve huzurlu bir dönem geçirmesi için her türlü gayreti göstereceğiz. Ben bu gayret ve emeği gösteren Özel İdare'nin tüm personeline başta genel sekreter olmak üzere teşekkür ediyorum. Hakikaten fedakarca çalışıyorlar. Köy muhtarlarımızla beraber, onların desteğiyle, köylülerimizin yardımıyla, köylerimizin hemen hemen imkanlar ölçüsünde ki bütün ihtiyaçlarını gidermek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu yıl geçen yıldan biraz daha fazla çalışacağız. Biraz daha güzel işler yapacağız. Asfaltı olmayan köy yolları inşallah kalmayacak. Bozulmuş olan yollarımızın hepsini de yeniden kaplama yapacağız, onarımını yapacağız.” diye konuştu.

    Vali Azizoğlu’nun konuşmasının ardından tören alanında hazır bekletilen iş makineleri ve hafriyat dolu kamyonları çalıştıran Özel İdare çalışanları çalışma sezonunu başlattı.