Tatil beldelern deniz, kum ve güneşin tadını çıkartan tatilcilerin sayısı hayli fazla olsa da birçok kişi henüz tatil planına karar vermiş değil. Eğer sizde onlardan biri iseniz bu yazıyı mutlaka okumalısınız. Yaz ayları ve tatil denildiğinde aklımıza Bodrum, Alaçatı, veya Marmaris gelse de yaz aylarının vazgeçilmez adresi bu yıl da Kıbrıs. Geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu yılda birçok kişi tatil beldesi olarak Kıbrıs’ı tercih ediyor. Özellikle daha önce Kıbrıs’ta tatil keyfini sürmemiş yurt içi ve yurt dışından birçok tatilcinin yoğun ilgisi ile karşı karşıya olan Kıbrıs bu yıl da gözde tatil beldelerinden biri haline gelmiş durumda. Eşsiz kıyıları kendine has küçük kasabaları ve birçok aktivite olanağı ile kıbrıs tercih etmeniz gereken beldelerin başında geliyor.

 

Eşsiz Güzelliği İle Kıbrıs’ta Unutulmaz Bir Tatil

Tatilcilerin vazgeçilmez adresi olan Kıbrıs bu yılda hem Türkiye’den hem de dünya üzerinden binlerce kişiyi ağırlamaya devam ediyor. Birçok tatilcinin yıllardır tercih ettiği eşsiz kıyı kesimi olan Kıbrıs yeni ziyaretçileri içinde her sene farklı aktivite ve organizasyonlarla tatilcilerin eşsiz ve unutmaz bir tatil geçrimesi için var gücü ile çalışıyor. Peki Kıbrıs’ta neler yapabilirsiniz. Kıbrıs’ta yapılabilecekler lisetesi tabii ki saymakla bitmez. Ancak bazılarını söylemek gerekirse, ödüllü otellerinde konaklayarak sakin ve rahatlatıcı bir tatil geçirebilir aynı zamanda dünya mutfaklarını da yakından tanıyabilirsiniz. Bunun yanı sıra ödüllü ve eşssiz güzellikte plajlarında daha önce görmediğiniz güzellikte bir atmosferde denizin keyfini sürebilirs, kıyı kenarlarındaki meşhur kıbrıs restronantlarında eşsiz Kıbrıs lezzetlerinin tadına bakabilirsiniz. Bu saydığımız aktivitelerle yetinmek istemeyenlere ise mükemmel bir haberimiz var!  Kıbrıs’ta özellikle son yıllarda popüler olan ve birçok tatilcinin ilgi ile katıldıkları kıbrıs şehir turları ile Kıbrıs’ın tüm güzelliklerini baştan sona gezebilirsiniz.

 

Uygun Fiyatlarda Kişiye Özel Şoför Fırsatı

Kıbrıs tatil beldesini ilk defa ziyaret edecek ziyaretçilerin akıllarını kurcalayan en önemli soru şehir içi ulaşım. Diğer birçok tatil beldesinde olduğu gibi Kıbrıs’ta ulaşım yönünden oldukça zengin. Ancak size çok daha güzel bir haberimiz var. Kıbrıs’ın eşsiz güzelliklerini sevdikleri ile birlikte başbaşa keşfetmek isteyen bireyler için özel şoförlü araç kiralama imkanına sahip.  Özellikle şehir içindeki ulaşım hakkında hiçbir bilgisi olmayan veya tatilde araç sürmek istemeyen tatilcilerin akın akın tercih ettiği özel şoför uygulaması kıbrıs tatlinizde her an sizlerle birlikte olacak. Son dönemlerde yoğun ilgi gören Kıbrıs şoförlü araç kiralama hizmeti hakkında daha detaylı bilgi almak ve bu hizmetten faydalanmak için buraya tıklayabilirsiniz.