Siz de harika kolye, yüzük modellerine göz atmak ister misiniz? Yüksek kaliteli, doğal ve uygun fiyatlı pırlanta arayanların tercihi Emel Pırlanta’nın internet sitesinden ya da fiziksel mağazalarından bu ürünlere ve çok daha fazlasına bakabilirsiniz. 2 tane fiziksel mağazası bulunan Emel Pırlanta’nın online alışveriş sitesinden bütün modelleri görebilir, buradan 3d secure yöntemi ile güvenilir alışveriş yapabilirsiniz. Emel Pırlanta’dan ürün satın almanız halinde, ürünler ücretsiz kargo ile adresinize hızlı bir şekilde teslim edilir. Ayrıca ürünler özel sertifikaları ile birlikte gelir. Bu ürünler için ücretsiz bakım yapılmasını talep edebilirsiniz. Üründen memnun kalmamanız halinde pırlantayı iade etmeniz bile mümkün! Emel Pırlanta ile alışveriş yapmak çok sayıda avantajları beraberinde getirmektedir. İndirimli fiyatlar, yüksek kalite ve zengin model çeşitliliği bu avantajlardan yalnızca bir kaçıdır. Bu avantajlardan ve daha fazlasından yararlanmak istiyorum derseniz, Emel Pırlanta internet sitesini ziyaret edin!

1989’dan Beri Pırlantanın Doğru Adresi

1989 yılında müşterilerini , pırlanta bileklik, küpe, kolye ve yüzük gibi farklı takı modelleri ile tanıştıran marka ilk olarak Bağdat Caddesi’nde faaliyet göstermeye başlamıştır. Günümüzde marka Viaport AVM, Kapalıçarşı mağaza, Katar Doha City Mall, Brandium AVM, Marmara Park AVM mağazalarında faaliyet göstermektedir. Mücevher sektöründe önemli bir yere sahip olan marka, en güncel ve uluslar arası olan trendleri müşterileri ile buluşturmaktadır. Modern tasarımları ve koleksiyonları ile öne çıkan marka, pırlantayı herkes için erişilebilir bir ürün haline getirmiştir. Her bütçeden insan Emel Pırlanta sayesinde pırlanta sahibi olabilir.

En Uygun Fiyatlar için Emel Pırlanta!

İnsanlar satın almak istedikleri zaman en uygun fiyatı Emel Pırlanta’da bulabiliyor. Nede mi? Çünkü Emel Pırlanta, üretimde kullandığı bütün değerli taşları yüksek miktarda önce ithal ediyor ve daha sonra Kapalıçarşı’da yer alan üretim merkezinde imal ediyor. En uygun fiyatlar ile perakende satış gerçekleştirilmektedir. Marka ve diğer ürünleri dünyanın her ülkesine ihracat etmektedir.