Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Antalya, yaz aylarında yerli ve yabancı turistler ile dolup taşan şehirlerimizden bir tanesidir. Harika güzelliklere sahip birçok tatil beldesine sahip olan Antalya, yabancı turistlerin yaz aylarında Türkiye’de tatil için en çok tercih ettiği yerlerdendir. Ülkemize turizm açısından çok büyük bir katkı sağlayan Antalya’da yer alan oteller zengin seçenek yelpazesi ile herkese hitap edebilen konaklama alternatiflerini sunabilmektedir. Antalya otelleri ile Akdeniz’in tüm güzelliklerini yaşayabileceğiniz unutulmaz bir yaz tatiline adım atabilirsiniz. Yaz aylarında tatil severlerle dolup taşan bu otellerde müsaitlik sorunu yaşamak istemiyorsanız önceden rezervasyon yaptırmanız da büyük fayda var.

Balayı çiftleri için de en iyi balayı rotalarından birisi olan Antalya’da bulunan balayı konseptinde hizmet veren Antalya balayı otelleri ile rüya gibi bir balayı tatili yaşayabilir, mutluluğunuzu taçlandıracağınız anılar biriktirebilirsiniz. Antalya sahip olduğu doğal ve tarihi zenginlikler ile tatil severlere birçok aktivite alternatifi sunabilmektedir. Dünyaca ünlü birçok antik kent bulunan Antalya’da tarihin dokusuna tanıklık edeceğiniz bir yolculuğa çıkabilir, tatiliniz süresince farklı deneyimler edinebilirsiniz. Mavi ve yeşilin buluştuğu doğa harikası plajlarda denizin keyfini en iyi şekilde çıkartabilirsiniz. Oldukça hareketli bir gece hayatı bulunan Antalya’da tatilinize eğlence katacak etkinliklere katılabilirsiniz. Ya da aqua parklı otellerin büyük havuzlarında hem serinleyebilir hem de eğlenebilirsiniz. Antalya’da bir yaz tatilinde aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. Bu sebeple yaz aylarında tatilcilerin planlarında Antalya hep ilk sıralarda olmuştur.

Antalya’nın bu eşsiz güzelliklerine birde birbirinden konforlu dünyaca ünlü oteller eklenince, hayallerinizdeki tatili Antalya’da yaşayabileceğiniz birçok seçenek karşınıza çıkacaktır. Bu otel seçenekleri arasında tercihinizi yaparken ekonomik fiyatlara rezervasyon yaptırmak istiyorsanız, bunun için en önemli zaman Erken Rezervasyon dönemidir. Kış aylarında başlayan bu kampanya döneminde yaz tatiliniz için önceden yerinizi ayırtarak hem müsaitlik sorununa takılmaz hem de %50’ye varan indirimlerden yararlanarak tatilinizi yarı yarıya ucuza getirebilirsiniz. Yılın en yüksek indirim oranlarının sunulduğu Erken Rezervasyon dönemini takip ederek, yılın en uygun fiyat tekliflerini değerlendirebilirsiniz.

Erken rezervasyon dönemi %50 indirim oranı ile açılış yaparak yaz aylarına kadar indirim oranları kademeli olarak düşmekte ve yaz sezonu açıldığında kampanya dönemi de sona ermektedir. Erken rezervasyon dönemi dışında ekstra indirimlerde farklı kampanyalar ile tatil severlere zaman zaman sunulabilmektedir. Bu indirim ve kampanyaları kaçırmadan anında haberdar olabilmek için Touristica E – Bülten’e kayıt olabilirsiniz. Ayrıca Touristica’ya üye olarak ve E – Bülten’e kayıt olarak size özel avantajlı tekliflerden de yararlanma şansı yakalayabilirsiniz. Antalya otel fiyatları Touristica’nın fırsat ve kampanyaları ile tatil severlere çok uygun oranlarda sunularak, herkes için tatili daha kolay bir hale getirebilmektedir. Sizlerde bu fırsat ve kampanyalar ile cazip fiyatlardan yararlanabilirsiniz….