25 yılın verdiği deneyim, tecrübe ve özgüven ile bir marka haline gelmiş bulunmaktayız.  Pazar ağımızın gelişmesi ile hizmetlerimizdeki çeşitlilik de artmış bulunmaktadır. Hizmetlerimizden bazılarını şöyle sırlayalım.

Ankara vidanjör hizmeti: kanalizasyon hatlarının temizlenmesi ve kanalizasyon hatalarının tıkması neticesinde bu işlemlere müdahale etmek artık insan gücünün üstünde bir iştir. Böyle durumlarda kanalizasyon ilerine vidanjör araçları ile müdahale ediyoruz ve sorunlu olan hattı temsizler ve ya tıkanıklık sorununu çözüyoruz.

Ankara Fosseptik kuyusu temizleme: kanalizasyon hatlarının döşenmediği yerlerde yapılan fosseptik kuyusu kanalizasyon ve temiz suların biriktirildiği biriktirime çukurlardır. Avisar vidanjör olarak fosseptik kuyularını vidanjör araçlarımız ile içlerini vakumlayıp temizler daha sonrasında basınçlı su ile fosseptik kuyusu temizlenip dezenfekte edilir.

Ankara Tuvalet tıkanıklığı açma: tuvalet tıkanmaları kullanılan bez, peçete, temizlik bezi ve benzeri nedenlerden dolayı tıkanır. Bazı zamanlarda ise yeni yapılan binalarda inşaat maddeleri nedeni ve tesisatın yanlış döşemesinden kaynaklı da tıkanmalar meydana gelir. Peki tıkanıklık nasıl açılır ? tuvalet tıkanıklığını kullanılacak karbonat , tuz ruhu ve benzeri şeyler açmaz. Bunları deneyip kesinlikle cebinize zarar vermeyin . Avisar vidanjör bünyesindeki Avrupai kanal açma makineleri ile tuvaletinizi kırmadan dökmeden kusursuz bir şekilde yaklaşık 15 dakika içinde açıyor sizi bu dertten kurtarıyoruz.

Ankara kanal görüntüleme: Yeni döşene veya temizlenen kanalizasyon hatalarının görüntülememsi rapor alınması eğim kontrolü veya kanalizasyon hatlarında meydana gelen çöküntü kırık tespiti gibi konularda kanal görüntüleme kamerası kullanılır. Son teknoloji kanal görüntüleme araç ve ekipmanlarımız ile hizmet sunmakta devam etmekteyiz.

Ankara kanal açma: Ankara kanal açma işlemini kombine kanal açma ve kuka araçları ile açıyor iç tesisat hatlarını da kanal açma araçları ile açmaktayız. Yaptığımız iş bir profesyonelliğe dayandığı için bu işlemleri yaparken kesinlikle hiçbir yere zarar verilmeden yapılmadır.

Daha fazla bilgi ve deneyimden haberdar olmak için bizimle iletişime geçin. Avisar vidanjör Ankara’nın her yerinde.