TRT1 ekranlarında yeni sezona damgasını vurarak başlayan Barbaros dizisinde beklenmedik reyting düşüşü yaşandı. Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul' dan sonra yeni projesi ile merak edilen isimler arasında yer almıştı.

Tüm severler Barbaros dizisinin başlamasını dört gözle bekleyerek bu sefer nasıl harika bir oyunculuk sergileyeceğini merak ediyordu. Özellikle diziye oldukça yakışan ve rolünün hakkını veren Ulaş Tuna Astepe ile güzel bir ikili olmuş ve seyircileri tamamen kendilerine kilitlediler. Fakat son bölümde hiçte beklenmedik sonuçla karşılaşıldı.

Büyük Rekabet Yaşanıyor

Perşembe akşamları sadece Barbaros Dizisi değil yanı sıra Camdaki Kız dizisi de heyecanla beklenen diziler arasında. Özellikle senaryosunun akıcılığı ve son bölümlerde iyice merak uyandıran Camdaki Kız, Barbaros' a rakip oldu. Kanal D de yayınlanan Camdaki Kız birinciliği kaparak Barbaros’u gölgede bıraktı.

Bu rekabet sadece onunla değil aynı zamanda Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle de yaşanıyor. Zira Bir Zamanlar Çukurova dizisi reyting rekorlarında ikinci olurken, Camdaki Kız zirveye çıktı. Bu sebeple ilk iki bölümde yoğun bir izleyici kitlesi alan Barbaros bu iki dizinin yükselmesiyle reytinglerde düşüş yaşadı. Bu da severleri ve takip edenleri tarafından şaşkınlığa yol açtı.

Daha Güzel Sonuçlar Bekleniyor

Yayınlandığı günden itibaren merakla izlenen Barbaros dizisi, ilk bölümlere nazaran izlenme rekorlarında düşüş yaşasa da yine de durum çok kötü değil. Olması beklenen reytinge ulaşamayan Barbaros dizisi yukarı rakamlarda dolaşmaya devam ediyor.

Fakat ilk bölümlerdeki kadar güzel sonuç olmadığı da bir kesin. Bu nedenle severleri yeni bölümleri heyecan ve merakla beklediği için, bundan sonraki süreçte daha iyi sonuçlar ümit ediliyor. Rekabet devam ederken sonucu herkes büyük bir coşkuyla bekliyor.

Kaynak: Beyaz Gündem (Turgay Şener)