Bu primle birlikte futbolcularını daha da motive etmek ve önündeki maçları da kazanmayı hedefleyen Mustafa Cengiz, Fatih Terim’i de tebrik etti. Maçtan önce Fatih Terim ve Mustafa Cengiz arasında bazı fikir ayrılıkları olmuştu ancak üzerinde çıkan haberler bu fikir ayrılıklarının hemen çözüldüğünü doğruladı. Kadıköy primi sosyal medyada da en çok konuşulan konulardan biri oldu.

Galatasaray Galibiyeti Sonrası Uçuk Prim!

Derbide özellikle Onyekuru üzerinden etkili olan Galatasaray, maçtan 3-1 galibiyet ile ayrıldı ve başkan Mustafa Cengiz maçın bitişiyle birlikte soyunma odasına indi. Mutluluğu yüzünden okunan Cengiz, futbolculara da prim müjdesi verdi. Ödenecek olan bu prim özel bir prim ve tam 500 bin Euro. Takıma özel prim olarak derbi galibiyeti nedeniyle tam 500 bin Euro ödeneceğini söyledi. Galatasaraylı futbolcuların bu noktada daha da motive olması ve ilerleyen haftalarda da aynı performansı gösterip takıma şampiyonluk getirmesi bekleniyor. Tabii giriş haberleri üzerinde bu primin ve galibiyetin sarı kırmızılı takım üzerinde daha başka bir hava yaratacağı da konuşulan konular arasında.

Belhanda Ağlayın İşareti Yaptı!

Maç sonu prim müjdesini aldıktan sonra stattan ayrılan Belhanda, maç içerisinde sarı lacivertli oyuncuları kışkırtmasıyla tepki toplamıştı. Özellikle Fatih Terim’in oyundan Belhanda’yı alıp yerine Ahmet Çalık’ı sokması, 2-1’lik skoru korumak istemesi son derece anlaşılır bir hamleydi ancak Belhanda çıkarken Deniz Türüç’e tokat attı ve karşılaşmanın hakeminden kırmızı kart gördü. Bu durumda Ahmet Çalık oyuna dahil edilmedi ve maçtan Falcao çıkarak yerine Ahmet Çalık girdi. Maç içerisinde bu kadar tepki toplayan Belhanda stadyumdan ayrılırken kameralara ağlayın işareti yaptı ve bu da mobil üzerinde en çok dikkat çeken konulardan biri oldu. Sosyal medya üzerinde kendisine çok ağır eleştiriler yapıldı.