Beşiktaş ile Bursaspor yarın ligde bir kez daha karşı karşıya gelecek. İki takımın şimdiye kadarki maçlarında Beşiktaş’ın bariz üstünlüğü bulunuyor. İki takımın arasındaki maçlarda şimdiye kadar Beşiktaş 45, Bursaspor ise 16 galibiyet aldı. Gol sayılarında ise Beşiktaş 136-89 önde.

İki takımın da kazanmak için çıkacağı ve form tutmak isteyeceği maçın hakemi ise Mete Kalkavan olarak açıklanmıştı. Bu maça ve diğer birbirinden zevkli Spor Toto Süper Lig maçlarına yapmak için Lidyabet adresini tercih edebilir ve yüksek oranlarla yapacağınız lerin tadını çıkarabilirsiniz.

Beşiktaş Çıkışı Sürdürmek İstiyor

Ligin ilk yarısında inişli çıkışlı bir performans çizen ve taraftarlarını memnun edemeyen Beşiktaş, geçen hafta Antalyaspor’u deplasmanda 6-2 mağlup etmiş taraftarlarına gelecek için ümit vermişti. Özellikle de yeni transfer Shinji Kagawa, oyuna girdikten sonraki üç dakika içinde iki gol atarak performansıyla göz doldurmuştu.

Beşiktaş, Bursaspor karşılaşmasını da kayıpsız geçip, zirve yarışına biraz daha dâhil olmak istiyor. Bursaspor ise bu karşılaşmanın öncesinde, ligde topladığı 24. puanla 11. sırada yer alıyor. Bursaspor da, bu karşılaşmadan puan veya puanlar çıkararak alttaki takımlarla araya açmak ve üst sıralara doğru tırmanışa geçmek istiyor.

Burak Yılmaz Geri Dönüyor

 

Beşiktaş’a dönüşünün ardından henüz fileleri sarsamayan Burak Yılmaz ise, bu karşılaşmada tekrar sahaya dönecek ve gol arayacak. 

Antalyaspor maçında sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyen Burak, Şenol Güneş’in şans vermesi halinde Bursaspor karşısında sahada olacak.

Ceza Sınırındaki İsimler

Beşiktaş’ta karşılaşma öncesinde, sarı kart sınırındaki isimler dikkat çekiyor.

Son haftalardaki performansıyla göz dolduran genç yetenek Dorukhan Toköz ile Gary Medel, Necip Uysal, Adam Ljajic ceza sınırında bulunuyor ve sarı kart görmeleri durumunda bir dahaki maçta forma giyemeyecekler.

Beşiktaş Son 17 Randevuda Bir Kez Kaybetti

Beşiktaş. Bursaspor ile oynadığı son maçları çok başarılı şekilde geçti. 

Son oynanan 17 maçtan sadece bir tanesini kaybeden Beşiktaş, 4 karşılaşmadan beraberlikle ayrılırken 12 maçı galibiyetle kapattı.  Geçtiğimiz sezon Vodafone Park’ta oynanan karşılaşmayı ise 2-1 galibiyetle kapatmayı başardı.