Öğrenciler eğitim hayatları süresince iyi bir lise ve üniversite kazanmayı hedeflemektedir. Dolayısıyla hepsi hedeflerine ulaşabilmek için lise ve üniversite sınavlarına hazırlık sürecini en verimli şekilde geçirmeyi istemektedir. Buradaki en önemli faktör ise çözülen soruların sayısı ve fayda sağlayacak şekilde hazırlanmış olmalarıdır.

Bilinçsel Yayınları, içeriğinde uzmanlar tarafından hazırlanan kaliteli soruların yer aldığı ve farklı yüzlerce soru tipinin bulunduğu soru bankaları ile öğrencilere en büyük desteği sağlamaktadır. Üstelik soruları çözerken zorlanan ve yardıma ihtiyaç duyan öğrenciler de düşünülerek soru bankalarına video destekli çözümler koyulmuştur. Alanında uzun yıllardır tecrübeli öğretmenlerin yaptığı bu videolu çözümler sayesinde soruları çözerken zorlanan öğrenciler için oldukça büyük bir hizmet sunulmaktadır. Bu uygulamanın faydalarından bahsetmek gerekirse öncelikli olarak pratikliğine değinilmelidir.

Video destekli çözümler sayesinde öğrenciler anlamadıkları soruları çözebilmek için beklemek zorunda kalmazlar, videoları izleyerek soruyu hızlı bir şekilde kavrayabilirler. Diğer bir nokta ise bu çözümleri yapan öğretmenlerin alanında uzman olmasıdır. Sorunun kolay bir şekilde anlaşılabilmesi için en uygun yöntemleri kullanarak anlatmaları sayesinde öğrencilerin konuyu eksiksiz bir şekilde kavramasını sağlarlar.

Sınav Kazandıran Soru Bankaları

Yayıncılık alanında uzun yıllardır faaliyet gösteren Bilinçsel Yayıncılık, lise ve üniversites sınavlarına hazırlanan öğrencilere en büyük faydayı sağlayabilmek adına çalışmalarını sürdürmektedir. Alanında uzmanlaşmış kişiler tarafından özenle hazırlanan soru bankalarının liseyi ve üniversiteyi kazanma yollarında öğrencilere büyük bir fayda sağladığı görülmektedir. 2021 yılında yapılan TYT ve LGS sınavlarında Bilinçsel Yayınları’nın soru bankalarında çıkanlara benzeyen tam 59 tane soru tipinin bulunduğu görülmüştür. Göstermiş olduğu bu üstün başarı sayesinde üniversite ve lise sınavına hazırlık sürecindeki öğrencilerin ilk tercihi olmaya devam etmektedir.

Bilinçsel Yayıncılık, sınavda çıkacak soru tiplerine benzer soruların hazırlanması ve uzmanlar yardımıyla hazırlanan videolu çözüm uygulaması ile tüm ortaokul ve üniversite öğrencilerine LGS ve TYT sınavlarında yüksek başarı garantisi sunmaktadır. Öğrencilerin geleceklerini etkileyen bu önemli sınavlarda en büyük desteği onlara başarı basamaklarını hızla tırmanmalarını sağlayarak vermektedir.

En Hesaplı Fiyatlar

Bilinçsel Yayınları tarafından hazırlanan soru bankalarına ve Bilinçsel Kırtasiye tarafından satılan daha birçok ürüne oldukça hesaplı fiyatlarla ulaşmak mümkündür. Yayınevi bünyesinde satılan tüm soru bankaları için büyük indirimler ve çeşitli kampanyalar yapılmaktadır. Bunun yanı sıra uzun yıllardır çeşitli sanatsal malzemeler ve hobi malzemeleri satışında faaliyet gösteren firma, tüm bu ürünler için de en hesaplı fiyatları belirlemektedir. Başta resim ve çeşitli hobilerde kullanmaya uygun birçok temel malzeme olmak üzere caddence akrilik boya, ahşap objeler ve fırça seti gibi onlarca ürün en uygun fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Ayrıca e-ticaret sitesi Ürünseç üzerinden de tüm bu malzemelerin satışı yine benzer fiyatlandırmalarla yapılmaktadır. Hem fiziksel hem de internet mağazası üzerinden tüm bu ürünlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.