Hem psikolojik etkisini hem de cinsel hayatı olumsuz etkilemesini göz önünde bulundurursak evet, bu problem büyütmeye değer!

Penis büyütme ameliyatı ile cinsel hayatınızda sorun kalmayacak…

Penis Büyütme Ameliyatı Neden Önemli?

Son dönemde erkeklerin cinsel hayattaki en büyük problemi, penis boyu. Psikolojik olarak yarattığı etki göz önünde bulundurulduğunda, penis büyütme ameliyatı kaçınılmaz hale geliyor. Kişinin direkt olarak cinsel performansını etkileyen penis boyutunun minimum sınırı tıbbi olarak belirlenmiştir. Bu sınırın altında olan kişiler için gebe bırakma problemi de ortaya çıkar. Ancak bu boyun üstünde olan; ancak yeterli görmeyen erkekler de penis büyütme ameliyatı olabilir.

Psikolojik sorunların son bulması;

Evet, erkekler için penis boyu son derece önemli. Penisinin küçük olduğunu düşünen erkekler cinsel hayata bir sıfır geriden başladığını düşünüyor. Elbette yapılacak olan basit bir operasyon ile penisin boyunu arttırabilirsiniz. Kendinize olan güveninizin gelmesi, psikolojik olarak kendinizi çok daha iyi hissetmeniz bu şekilde mümkün olacaktır.

Cinsel hayattan yaşanan problemler çözüme kavuşacak;

Penis boyu sebebi ile cinsel hayatınızdaki çekingen tavır son bulacak. Kendinize olan güveniniz sayesinde, partnerinizi de mutlu etmeyi başaracaksınız. Yaşadığınız bu problemler üzerinden yola çıkılırsa evet, bu problem büyütmeye değer…

Hemen hemen herkes için penis boyutunun küçük olması farklı problemlere yol açabiliyor. Ancak psikolojik ve cinsel hayatta yaşanan problemler, penisin büyütülmesi için yeterlidir. Penis boyun problemleri kapsamında küçük bir değerlendirme yapıldığında, kişinin kendisini iyi hissetmiyor olmasının dahi ameliyat ile bu problemin ortadan kaldırılması için yeterlidir.

Başarılı uzman kontörlünde penis büyütme ameliyatı…

Penis Büyütme Ameliyatı Nasıl Olur?

Sizin karar vermenizin ardından penis büyütme ameliyatı olmak son derece kolay olacak. Kararlı ve istekli olmanız, doktorlar için yeterlidir. Alanında uzman olan doktorlar ile yapılan bir ameliyat olması sorun yaşamadan penis boyutunun arttırılması için yeterli olacaktır.

Kontroller;

İlk olarak alanında uzman olan ve doktor, kontrolleri gerçekleştirecek. Sizin rahatsız olduğunuz ve eksik olduğunuzu düşündüğünüz konular hakkında bilgi verecek. Sonrasında ise ameliyat hakkında bilgilendirmeler yapabilir. Bunları göz önünde bulundurarak direkt olarak siz de penis ameliyatını olmak üzere kararınızı verebilirsiniz.

Penis Ameliyatı Çeşitleri;

Bu alanda çok sayıda operasyon yapmış olan başarılı penis büyütme operasyonu için en doğru seçim olacak. Deneyimlerini kanıtlamış olan doktor sayesinde, siz de penisin boyutunun arttırılmasında endişe duymadan büyümenin olmasını sağlayabilirsiniz. Ameliyatın gerçekleşmesi için farklı seçenekler var. Doktor bu ameliyat seçeneklerinden birini tercih ederek, operasyonu tamamlayabilir. Sizin için en doğru olan yöntem seçilerek ameliyatın gerçekleşmesini sağlanacaktır.

1 Numaralı Operasyon;

Publis kemiği ile yapılan ameliyattır. Penis kemiği ile penis kökü arasında yer alan tutucu bağlar birbirinden ayrılır. Bu durumda penis daha salık bir hale gelecek olduğundan boyunda direkt oalrak gözle görülür bir değişim olacaktır. Fundiform ve süspansör adı verilen bağların kesilmesi direkt olarak operasyon tamamlanacaktır.

2 Numaralı Operasyon;

Testis torbaları ile penis ucu arasındaki mesafenin açılması amacı ile ameliyat yapılır. Bu sayede penisin direkt olarak daha büyük gözükmesi sağlanır. Ciddi anlamda büyüme sonucu veren bu operasyon, çok ciddi bir operasyon olmadığından erkekler tarafından sıkça tercih edilir. Doktor tarafından uygun görülmesi halinde yapılabilir.

3 Numaralı Operasyon;

Skotum adı verilen bağların uzatılması olarak operasyon düşünülebilir. Skotun ile penis arasında olan bağın etkisiz hale getirilmesi durumunda belirgin bir şekilde uzama olacaktır. Bunu değerlendirmeniz durumunda, direkt olarak penisin uzadığını göreceksiniz.

Yukarıda verilen seçenekler üzerinden uzman penis büyütme doktoru aracılığı ile penis boyutunun arttırılması sağlanacaktır. Herhangi bir sorun yaşanmayacak olduğunuzdan emin olmanız yaşanan deneyimler ve uzmanlık ile kanıtlanacaktır. Kendinize güvenerek sorun yaşamadan sonuçlanacak olan bu ameliyata adapte olabilirsiniz.

Penis Büyütme Hakkında Bilinen Yanlışlar

Karar verdiğiniz ameliyat için doktorunuz elinden geleni yapacak. Peki, sizi hala endişelendiren durumlar mı var? Öncelikle operasyondaki uzmanlık ve profesyonelliğin bu endişeleri ortadan kaldıracağını bilmelisiniz. Yaptığınız görüşmeler sayesinde, ameliyat için endişelenmekten vazgeçeceksiniz. Bildiğiniz yanlışları unutun. Sadece uzman bir doktor eli ile ameliyatın vereceği başarılı sonucu düşünün. Memnun kalacağınız bir değişim için kısa süren bir ameliyatı talep edip, istediğiniz sonucu elde edin.

Penisin İşlevselliği Zarar Görür mü?

En çok sorulan ve bilinen yanlışlar arasında olan, penisin işlevselliğinin zarar görmesidir. Yapılan ameliyatta penisin işlevselliği ile alakalı herhangi bir durum söz konusu değil. Sadece penisin boyutunu etkileyecek olan bir müdahale yapıldığından, direkt olarak boyutta değişim olur. Bunun dışında penisin işlevselliğinin azalması gibi ya da zarar görmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Bunu dikkate alarak, gönül rahatlığı ile ameliyatı talep edebilirsiniz.

Penisin İşlevselliği Artar mı?

Sorulan sorular arasında penis büyütme ameliyatı sonrası penisin işlevselliğinin artacak olup olmadığı da yer alıyor. Bilmeniz gereken penisin işlevselliğinde bir değişim olmayacağı. Evet, boyutu artan penis cinsel hayatı olumlu yönde etkileyecektir. Anca işlevsellik açısından herhangi bir değişim olmayacaktır. Bunu bilerek, sadece boyut üzerinde yapılacak olan bir değişim olduğunun farkına olmalısınız. Doktorunuz tarafından verilen bilgiler ile bu konu hakkında çok detaylı bilgiler edineceksiniz.

Penisin Büyümesi Kalıcı mı olur?

Elbette yapılan ameliyat sonrasında penisin boyutu kalıcı şeklide arttırılmış olur. Yani herhangi bir şekilde peniste kısalma olmaz. Bunun için gönül rahatlığı ile kalıcı bir sonuç veren bu ameliyatı yaptırabilirsiniz. Sizin talep etmeniz durumunda doktor tarafından yapılan incelemelerin ardından direkt olarak penisin büyüklüğünün kalıcı olması sağlanacaktır. Doktorunuz ile konuşarak, peniste büyümenin tam olarak kaç santim olacağı konusunda bilgi alabilirsiniz.

Penis Büyütme Ameliyatı Fiyatları

Alanında uzman olan doktor tarafından yapılan ameliyatlarda belirlenmiş olan fiyatlar var. Ameliyatın türüne göre ya da kişinin penisinin farklı bir sorunu olmasına göre fiyatın değişmesi söz konusu olabilir. Problemleri çözmek üzerine yapılan bu operasyonda dikkat etmeniz gereken, tamamen cinsellik sorununun ortadan kalkacak olması. Mümkün olduğunca uygun fiyatların sunulduğu operasyonlar için talebinizi sunabilirsiniz. Uygun olan ödemeler ile kısa süre içinde fiyatların belirlenmesi sağlanacaktır.

Uygun Ödemeler;

Sizin için en uygun ödemelerin olmasına dikkat ediliyor. Operasyon yapılmadan önce sunulacak olan penis büyütme ameliyatı fiyatları için sizin için ödemelerin uygun olması halinde direkt olarak ameliyatın yapılmasına karar verebilirsiniz. Fiyatlar hakkında net bilgi size yapılan muayenenin ardından netleşecektir. Muayene sonrasında sunulan fiyattan memnun kalmanız halinde direkt olarak operasyon tarihinin belirlenmesini sağlayabilirsiniz. Penis büyütme ameliyatı konusunda başarılı olan doktor sayesinde, sorun yaşamadan operasyon tamamlanacak.

Profesyonel Operasyonlar;

Sadece uygun ödemelerin olması değil, aynı zamanda operasyonu yapacak olan doktorun da başarılı olması önemlidir. Baktığınızda hem klinik ortamının hem de uzman doktorun başarılı olması gerekiyor. Başarılı olduğunu kanıtlamış olan uzman doktor kontrolünde ameliyat yapılacağını bilmelisiniz. Profesyonel bir operasyon olduğundan alınan sonuçtan memnun kalacaksınız.