Öğrenciler için Bursa, gerek şehirsel anlamda ve gerekse de eğitim anlamında oldukça cezbedici olmaktadır. Bursa'da özellikle Uludağ Üniversitesi ilk tercihler arasında yer alıyor olmasından dolayı, sadece ana kampüsü değil, Görükle kampüsü de tercih edilmektedir. Kültür, turizm, eğitim ve eğlence gibi bir çok alanda öğrencilere isteklerini sunan bu şehir, yediden yetmişe herkesin yaşamak istediği şehirlerin de başında geliyor. Gerek tarihi yapısı, gerek gelişmiş imkanları ile öğrencilerin de tercih etmelerine neden olmasından dolayı, aileler için de çocuklarının eğitim sürecinde güvenle konaklayabilecekleri, iyi seçmeleri gerekiyor. Eğitim imkanları bir çok üniversiteden iyi olması nedeni ile konaklamanın da bir çok yere göre daha iyi olacağını söyleyebiliriz. Bursa Görükle öğrenci yurdu için, tercih edebileceğiniz Çağdaş Eğitim Kooperatifi yurtları sayesinde, çocuklarınızın rahat edebilecekleri bir yurt bulmuş olacaksınız.

Kampüse Yakın Bursa Öğrenci Yurtları 

Bir çok imkanları içinde barındıran , ayrıca kampüse yakınlığı ile de tercih nedenleri arasında yer almaktadır. Yurt seçimi yaparken okuyacağınız okulun kampüsüne veya nerede bulunduğuna dikkat etmelisiniz. Daha sonra okulunuza yakın olan bölgelerin yurtları araştırılmalı, imkanlarına bakılmalıdır. Bu nedenle gerek yol masraflarının olmaması ve gerekse de soğuk kış günlerinde, dışarıda fazla dolaşmadan direk evinize yani yurt odanıza gidebileceğiniz için, Çağdaş Eğitim Kooperatifi Bursa yurtlar ile tüm bunları bir arada elde etmiş olacaksınız. 

Bursa Yurtlarda öğrencilere verilen imkanlar şu şekildedir;

  • Sabah kahvaltı ve akşam yemeği,
  • Televizyon odası
  • Özel banyo
  • Ortak oturma alanı
  • İnternet
  • Güvenlik

Ve daha bir çok detayını öğrenmek için www. adresine girebilirsiniz. Öğrenciler özellikle çamaşır ve banyo gibi işlerde sıkıntılar yaşamadan, tüm temel ihtiyaçlarını giderebiliyorlar. Giriş çıkışların kontrol edilmesi, belirli saatten sonra giriş ve çıkış izni olmaması, dışarıdan biri gelirken gerekli incelemelerin yapılması ve öğrencinin yurtta kalmayacağı vakitlerde ailesiyle görüşmeler yapılması ailelerin içlerini de rahatlatmaktadır. Sonuç olarak aradığınız tüm özellikleri içinde barındırıyor ve gerek öğrenciler, gerekse de aileleri için tam anlamı ile konaklama sorununu ortadan kaldırıyor. 

Bursa Görükle Öğrenci Yurtları

En iyi imkanları elde ederek, dilediğiniz gibi Bursa öğrenci yurtları arasından seçimini en iyisinden yana yapabilirsiniz. İnternet sitelerinden hemen iletişim kurarak, yurt imkanlarını detaylıca öğrenebilirsiniz.