Buz Lazer Epilasyon Fiyatları

İstenmeyen tüylerden kurulmak için acısız ve ağrısız yöntemler tercih edilmektedir. Bu yöntemler arasında kalıcı etki sağlayarak en çok tercih edilen yöntem olan Buz lazer epilasyon, ince ve güçsüz tüyler üzerinde de etki sağlayarak istenmeyen tüylerden acısız ve ağrısız bir şekilde kurtulma imkanını sizlere sunuyor. İstenmeyen tüyler üzerinde kalıcı etkiye sahip olan Buz lazer epilasyon nasıl uygulanır? Buz lazer epilasyon fiyatları nelerdir?

Buz Lazer Epilasyon Uygulaması Nasıl Yapılır?

Buz lazer epilasyon uygulaması öncesi vücudunuz üzerinde herhangi bir işlem uygulamanız gerekmez. Buz lazer epilasyon, vücudunuza düşük oranda ve sık araklıklarla verilen lazer ışınlarının tüy köklerini ısıtması yöntemidir. Buz lazer epilasyon işlem esnasında sahip olduğu soğutma özelliği ile acıyı ve ağrıyı en aza indirmektedir. Buz lazer epilasyon uygulamasını tercih eden kişiler seans sonrasında Buz lazer epilasyonun yarattığı etkiden ve buz lazer tedavi fiyatları konusunda memnuniyetlerini dile getirmektedirler.

Buz Lazer Epilasyon Fiyatları

Buz lazer epilasyon fiyatları, uygulanacak işleme göre farklılık göstermektedir. Uygulama öncesinde uzmanlar buz lazer tedavisi uygulanacak kişinin cilt tipi, cilt rengi ve tüy özelliklerini baz alarak kişiye en uygun olan yöntemi belirlemektedirler. Belirlenen yöntem sonrasında ise hangi cihaz ile tedavi işleminin gerçekleştirileceği ve seanslar hakkında genel bir bilgi verilmektedir. Kişiye uygun tedavi ve buz lazer epilasyonun uygulanacağı bölge fiyat konusunda değişiklikler oluşturmaktadır. Buz lazer bölgeleri ise şu şekilde kategorize edilmektedir:

Dudak üstü bölgesi,

Koltuk altı bölgesi,

Yüz bölgesi,

Kol bölgesi,

Bacak bölgesi,

Bel bölgesi,

Göbek bölgesi,

Genital bölge,

Bikini bölgesi,

Tüm vücut.

Uygulanacak olan tedavi yöntemi, kişisel ve fiziki özellikler, uygulama yapılacak bölge Buz lazer epilasyon fiyatlarında değişikleri meydana getirmektedir.

Buz Lazer Epilasyon Kimlere ve Hangi Bölgelere Uygulanmamalıdır?

Buz lazer epilasyon sedef, egzama ve mantar gibi belirli cilt hastalıklarına sahip kişilere uygulanmamalıdır. Özellikle ciddi bir hastalığı olan kişilere uygulanma yapılmadan önce mutlaka uzaman görüşü alınmalıdır.