Cuma namazlarından bayram namazlarına kadar pek çok vesile ile cemaati bir araya getiren camiler, tüm Müslüman toplumlar için en mühim mekanlardan bir tanesi. Hem günlük ibadetlerimiz için bir araya geldiğimiz hem de çeşitli sebeplerle ziyaret ederek maneviyatımızı güçlendirdiğimiz bu yerlerin ihtiyacı olan tüm cami aksesuarları, Minber güvencesiyle temin edilebiliyor. Avrupa’nın en büyük ve en güvenilir İslami ürün pazarı Minber, hem camilerde hem de imam ve müezzinler tarafından ihtiyaç duyulan rahle, minber ve sadaka kutusu gibi pek çok cami malzemesini tüm Avrupa ülkelerine sorunsuz teslimat sistemi ile ulaştırıyor.

Üzerlerinde rahat bir şekilde Kur’an-ı Kerim okunması için tasarlanan rahle çeşitleri, imam ve müezzinlerin temel ihtiyaçlarından bir tanesini oluşturuyor. Çapraz bir yapıya sahip olan sandıklı ya da ayaklı rahle modelleri, Kur’an kurslarında da çokça tercih ediliyor. Rahle çeşitleri, plastik ya da ahşap gibi farklı materyallerden üretilen çeşitleriyle Minber’de satışa sunuluyor. Cemaat halinde ve toplu şekilde yapılan ibadetlerde hijyen açısından büyük kolaylık sağlayan cami hasırı çeşitleri de, Minber’in geniş ürün yelpazesinde yer buluyor. Özellikle cami bahçelerinde kullanılan hasır halı çeşitleri, tüm Avrupa ülkelerine güvenle teslim ediliyor.

Minber Perdesi ve Mihrab Üstü Yazıları

Cuma hutbesi ya da bayram hutbesi sırasında imamların üstünde durduğu yüksek yerler olan minber, geleneksel olarak örtülü bir şekilde kullanılıyor. En fazla ihtiyaç duyulan cami aksesuarlarından bir tanesi olan minber perdesi çeşitleri, Avrupa’nın İslami ürün marketi Minber sayesinde tüm camilere ulaştırılıyor. Minber perdesi çeşitleri, nakışlı ve storlu çeşitleriyle online mağazada sergileniyor. Camilerin olduğu kadar diğer toplu ibadet yerlerinden olan mescid ve namazgahların da ilk ihtiyaçlarından olan mihrab üstü yazılar da, Minber’in online mağazasında satışa sunuluyor. Camilerde imamın namaz kılınırken durduğu, cemaatin önüne yerleştiği ve kıbleyi işaret eden yer olan mihrabı süsleyen bu yazılar, en zarif cami aksesuarlarından bir tanesi.

Şamdan, Tesbih ve Tesbihlikler

Camilerin olmazsa olmazı olan farklı boylardaki sadaka kutusu çeşitleri ve en vazgeçilmez cami aksesuarlarından olan mihrab üstü yazılarının yanı sıra tesbih, tesbihlik ve şamdan modelleri de Minber’in geniş ürün yelpazesinde yer buluyor. Şerefeli şamdan ve aplik modelleri, Minber tarafından tüm Avrupa ülkelerindeki camilere sorunsuz bir teslimat sistemi sayesinde güvenle ulaştırılıyor. Meşe ve ceviz gibi farklı ağaçlardan üretilen tesbihlikler de hem cemaatin hem de cami görevlilerinin rahat kullanımı için özenle üretiliyor. Dayanıklı ve kaliteli ahşap malzemeden üretilen ayırıcı paravanlar ise geniş alanlarda kullanım kolaylığı sunuyor.

Tüm Cami Hijyen Malzemeleri

Avrupa ülkelerinde Müslümanların bir araya gelerek ibadet ettiği yerler olan camilerin İslamiyet’in emrettiği gibi temiz olması büyük önem taşıyor. Cami görevlilerinin temizlik ve hijyen konusunda işini kolaylaştıran cami kokusu ve cami süpürgesi gibi temizlik malzemeleri de Minber’in online mağazası aracılığıyla satın alınabiliyor. Ayrıca cenazelerde ihtiyaç duyulan cenaze levazımatı ürünlerine de Minber sayesinde güvenle ulaşılabiliyor.