Çorlu genelinde hizmet veren ve çevre illeri de kapsayacak bir şekilde haber hizmeti veren Çorlu haber, Edirne, Kırklareli, İstanbul gibi büyükşehirler genelinde meydana gelen ve haber niteliği taşıyan konuları da son dakika gelişmesi olarak sizlere sunuyor. Gazetecilik ve haber sektöründe uzun yıllardır yer almış başarılı ve deneyimli editörlere sahip olan gazete, internet haber sitesi olarak Çorlu ve çevresinde, Ülke gündeminden haberdar olmak isteyenler için hizmet veriyor.

Bir haber sitesinden beklentilerinizi tam olarak karşılayan ve ekstre olarak Çorlu son dakika gelişmeleri ile birlikte çevre illerden haberler sunan bir haber portalı olarak başarılı içerikleri haber okuyucularına ve ziyaretçilerimize sunuyoruz. Haber değeri taşıyan her konuyu, ülke gündeminde yer alan ve yer almış haberleri, güncel haberleri ilkeli ve tarafsız bir şekilde sadece okuyucular için sunan site aynı zamanda İstanbul’un yerel haberlerini de sizlere sunuyor. Yerel haber sektöründe bir numara olan Çorlu haber ülke gündemini de sizlere sunuyor.

Merak ettiğiniz Çorlu haberleri, Edirne yerel siyaseti, İstanbul’un gündemi gibi konularda profesyonel haber formatına sahip haberleri internet sitesi üzerinden takip edebiliyorsunuz. İnternet haber portalı olarak alanında başarılı haber editörleri tarafından hazırlanan haberleri bulabileceğiniz site de ayrıca spor haberleri, yaşam haberleri, sosyal yaşam, kültürel haberler gibi farklı alanlarda haberler ve içeriklerde yer alıyor. Gazete Çorlu, bir haber portalı olmasının çok ötesinde kaliteli bir haber sitesi olarak sizlere hizmet veriyor.