Bu hizmetleriyle çene cerrahisi İzmir dendiği zaman akla ilk gelen ağız ve diş sağlığı polikliniğidir. Uzman ve tecrübeli doktor kadrosunun yanı sıra, dinamik bir ekiple beraber hizmet kalitesini alışılmışın ötesine taşımışlardır. Bu sayede sektörde de kalıcı bir yer edinmişlerdir.

Çene Cerrahisi İzmir

Doğal dişlerle kıyaslandığı zaman en yakın ve doğal bir alternatif olan diş implantları; çoğunlukla titanyum ve de titanyum bileşiklerinden hazırlanır. Bu bileşiklerden hazırlanmış olan diş köklerinin çene kemiklerine yerleştirilme işlemidir. Bir nevi yapay diş kökleri oluşturulur ve bu kökler oluşturulurken, titanyum gibi vücudun kolay kabul ettiği maddeler tercih edilir. Titanyum vücutla herhangi bir etkileşime girmemektedir. Dent omega Polikliniği, her hastanın hayat kalitesini etkilediği dişlerin öneminin farkındadır ve uzman kadrosuyla bu tedavi yönteminin en kaliteli şekilde verilmesini hedefler.

DentOmega İmplant Fiyatları

Diş İmplant tedavisi, yer alan pek çok diş tedavisine oranla daha uzun bir tedavi süresi gerektirir ve süreç hastanın şikayetlerine bağlı olarak değişir. Bu nedenle bir uzmanın muayenesinin ardından söz konusu tedavinin ortalama fiyatı da belli olur. İmplant tedavisi ile kaybedilen dişin bulunduğu bölgede yaşanan kemik kaybı önlenir. DentOmega Polikliniği, Sağlık Bakanlığı yasalarına uygun bir biçimde dizayn edilmiştir.

Poliklinikte; 4 klinik, panoramik röntgen odası, sterilizasyon odası, fotoğraf stüdyosu, çocuk oyun salonu, arşiv ve laboratuvar birimleri gibi farklı bölümleri de bünyesinde bulundurur. Diş implant fiyatları ile ilgili olan ve merak edilen soruların tümüne, polikliniğin sitesinden rahat bir biçimde ulaşabilirsiniz.

DentOmega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Hizmet Detayları

Dent omega Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, ileri teknoloji ürünleri yenilikçi tedavi metotlarıyla birleştirmiştir. Klinikte; 1 Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı, 1 Ortodonti Uzmanı, 1 Protetik Diş Tedavisi Uzmanı, 1 Hasta Kabul, 2 Asistan ve 1 Servis personeliyle hizmetlerini sürdürürler. Sundukları hizmet politikaları çerçevesinde diş hekimliğine yeni bir bakış açısı kazandırmışlardır.