ATV ekranlarında yeni başlayan Destan dizisi reytinglerde tam anlamıyla bir rekora imza attı. Dün akşam ilk ve yeni bölümü yayınlanan dizide çok güçlü isimler yer alıyor. Salı günü akşamı ilk bölümü izleyici ile buluşan dizi tam anlamıyla reyting rekoru kırdı. 

Farklı hikayesi ile büyük bir patlama yaşayan dizi izleyicilerden tam not aldı. Yeni bölümü ile ekrana gelen Destan dizisi muhteşem bir şekilde reytinglere giriş yaptı. Dizi ilk bölümü ile tam anlamıyla gündem yarattı. Heyecan dolu içeriği ile izleyicilerin dikkatini çekmeyi başaran yeni dizi göz doldurmayı başardı. Dizi sektörüne giriş yapan Destan reytinglerde ilk sıraya oturmayı başardı.

Destan Dizisi Gümbür Gümbür Geldi

ATV ekranlarında yeni bir dizi daha başladı. Dizi Bozdağ filmin sahibi olan gizemli kişi tarafından kaleme alınarak senaryolaştırıldı. İlk gününde fırtınalar estiren dizi reytinglerde ilk sıraya yerleşmeyi de başardı. İzleyicilerin büyük bir keyifle izlediği yeni dizi Destan rakiplerine açık ara fark atarak dikkat çekti. 

8. yüzyılda yaşanan tarihi olayların anlatıldığı yeni dizi Destan dün akşam saat 20 00 da ATV ekranlarında start verdi. İlk bölümü ile göz dolduran dizi aynı gün reytinglerde patlamaya neden oldu. Yeni bir dizi olması nedeniyle merak uyandıran Destan dizisi deyimi yerinde ise gümbür gümbür izleyicilere merhaba dedi. Dizi ilk gününde bomba etkisi yarattı.

Destan Dizisi Reyting Birincisi

Her hafta salı akşamları ATV ekranlarında yer alacak olan dizinin ilk bölümü dün akşam izleyici ile buluştu. Dizi daha ilk gününde reyting birincisi olarak dikkat çekti. Orta Asya’da ki Türk Kültürüne özgü sunumların yapıldığı dizi yeni bölümünde seyirciler tam anlamıyla ekran başına kilitlendiler. Edip Tepeli ve Ebru Şahinin başrollerini paylaştığı dizi için çok önemli hazırlıklar yapıldı. Çok sayıda farklı kostümlerle hazırlanan dizi seyirciler tarafından ilgiyle izlendi. Her hafta salı akşamları ATV ekranlarında yer alacak olan dizinin yeni bölüm fragmanı da diziden hemen sonra yayında oldu. Reytingleri sallayacak olan dizinin yeni bölümlerde de dikkat çekeceği konuşuluyor. 

Kaynak: Beyaz Gündem (Turgay Şener)