Deterjan Satışında Perakende Farkı Anakim!

Toplu alışveriş alanında uygun fiyat ve ekonomik ödeme seçenekleri sunarak, rakiplerini geri planda bırakan Anakim, özel satış politikaları sayesinde müşteri kitlesini genişletiyor. Türkiye’nin online ve ana akım satış alanlarından yararlanırken, ihracat alanına yeni bir boyut kazandırıyor.

Deterjan Pazarı Ortaklarıyla Büyüyor!

Ortaklarıyla markasına yeni değerler katan Deterjan Pazarı, çalışkan arge ekibi sayesinde Türkiye’nin dört bir yanından sizler için en iyi ürünleri sunmaya devam ediyor. Yönetim politikası, satış politikası ve üretim alanıyla da dikkat çeken marka, özellikle verimlilik testlerini sıkı tutarak, ürünlerinin işlevini yerine getirmesi konusunda oldukça hassas davranıyor.

Geniş bir kimyager ekibi ve test ekibi bulunan marka, deterjanların üretim aşamasına kadar birçok verimlilik testinden geçerek tüketiciyle buluşmasını sağlıyor. Üretim, dağıtım ve satış alanında ortaklarıyla birlikte büyümeye devam ediyor.

Temizlik Her Zaman Her Yerde Önemli!

Temizliğin modern zamanın bir ihtiyacı olarak görmek onun ihtiyaç alanlarına göre satış politikaları geliştirmeyi gerektiriyor. Bu işe 2002 yılında otomobil temizlik ürünleriyle başlarken, ev tipi, endüstri tipi ve en sonunda kişisel hijyen alanına uzanan geniş bir üretim zinciri oluşturmayı başaran marka, yeniliklere her zaman açık görünüyor.

Mobile satış alanında da yerini alarak, markasına değer kazandıran ve önemli bir pozisyona gelmesinde katkıda bulunan bütün açık fikirlere ve ortaklara da hazırlıklı olduğunu belirterek, yeniden üretim politikaları geliştirdiklerini söylüyor.