Muhtemelen bugüne kadar okuyacağınız en sıra dışı seyahat tavsiyesi gibi görünebilir, ancak bir Dubai tatilinin keyfini düşük bütçeyle çıkarmak mümkündür. Evet, dünyanın en yüksek binasına ve en büyük alışveriş merkezine sahip olan şehir, aslında ortalama bir bütçe ile güzel anlar yaşatabilir.

Dubai turları size ülkenin zengin, geleneksel ve kültürel geçmişini keşfetme fırsatı sunacak. Bu turlar sizi antika ve modern geleneklerin lüks bir karışımı olan arazilere götürecektir. Peki Dubai’ye tatile giderken yanınıza almanız gerekenler neler? Dubai tatili düşünenler için liste hazırladık.

1- Boyun Cüzdanı

Boyun cüzdanı Dubai seyahatiniz boyunca kalabalık ortamlarda çok işinize yarayacaktır. Telefonunuzu, pasaportunuzu ve cüzdanınızı taşıyacak kadar büyük olan kullanışlı boyun cüzdanı, tüm değerli eşyalarınızı güvenli tutmak için kıyafetlerin altına takılabilir.

2- Güç Adaptörü

Dubai seyahatiniz boyunca güç adaptörüne ihtiyacınız olacaktır. Kullanışlı özelliğinin yanında USB bağlantı noktaları ile birden fazla öğeyi aynı anda çalıştırabilirsiniz.

3- Mini Seyahat Fanı

Dubai’de yapılacak bir gezi için mutlaka yanınızda götürmeniz gereken bir eşyadır. Havanın sıcak olması nedeniyle bu minik fan sizin için cankurtaran olacaktır.

4- Taşınabilir Şarj Cihazı

Tatil boyunca ihtiyacınız olan malzemelerden biri, taşınabilir şarj cihazıdır. Sürekli hareket halinde olmanız gereken bu tatilde bol bol fotoğraf çekerken telefonunuzun her an şarjı olması işinizi kolaylaştıracaktır.

5- Şal veya Eşarp

Yanınıza alacağınız bir şal ya da eşarp, Dubai seyahatinizin her gününde mutlaka kullanacağınız çok yönlü bir üründür. Camilere veya kutsal mekanlara girerken başınızı örtmek için kullanabilirsiniz. Aynı zamanda serin akşamlarda sizi sıcacık tutacak bir şal, kıyafetlerinize renk katmak için mükemmel bir detay olabilir.