Bebeğinizin o tatlı gülümsemesini görmek için neler vermezdiniz? Ya da neler almazdınız diyelim. Onları mutlu eden huzurla oynayabilecekleri rengarenk sağlıklı oyuncaklar için sitemize bir göz atmanız yeterli. Firma olarak ana hedefimiz, siz ailelerin bebekleri için tam ihtiyacı olan ürünleri ayaklarına kadar getirmektir. Yani minikler için sağlıklı olanı uygun fiyata ulaştırmak istiyoruz. O minik canlılar her şeyin en iyisine layık. Onlar için tasarladığımız, sitemizden kolaylıkla satın alabileceğiniz ürünlerin en göze çarpanının emzik zinciri olduğu söylenebilir.

Bebeklerin emziklerine ek olarak takılabilen bu zincir onların çok severek kullanacağı şekilde hazırlanır. Bu ürünü satın alarak bebeklerinizin ellerinden düşürmeyeceği bir ürüne sahip olabilirsiniz. Ormanlar kıralı aslan, uzun burunlu fil, büyük ön dişlere sahip tavşan, zıp zıp kurbağa ya da dil çıkaran köpekler... Siz seçin. Bu gibi eğlenceli hayvan modellerinin onları çok mutlu edeceğine eminiz. Boncukların hangi renk olacağı, hangi şekillerden oluşacağı ise tamamen sizin hayal gücünüze kalmış.

Emzik Zinciri ve Sağlık

Ürünlerimizde bebeklerinizin sağlığı için %100 ahşap kullanımına özen gösterilmiştir. Ahşap kullanımı ürünün kalitesinin de bir sembolü olarak görülebilir. Yani, hem kaliteli hem sağlıklı hem de uygun fiyatlı ürünler için doğru adrestesiniz. Ayrıca emzik askısı üzerinde bebeğe zarar verecek kanserojen herhangi bir madde bulunmaz. Üzerinde ona zarar verecek yapay boya içermez.

İsme Özel Emzik Zinciri Seçeneği

Emzik zinciri ürünlerimiz kişiselleştirilebilir. Yani, isteğinize özel farklı renk ve tasarım seçenekleri ile dilediğiniz gibi özgünleştirebilirsiniz. Bu isimli emzik zinciri seçeneği ile siz bebeklerinizin adını bizlere söyleyin. Biz de onlara özel ürünleri hazırlamak için kolları sıvamaya başlayalım. Birbirinden renkli emzik zincirlerine ulaşmak bir tık uzağınızda.