Otel yönetimi konusunda ihtiyacınız olan her şeyi bir arada sunan SimpraPMS, kullanıcı dostu arayüzü sayesinde işletme sahiplerini zirveye taşıyor. Müşterilerinizin kendilerini ayrıcalıklı hissetmesi için birçok özelliğe sahip olan bu sistem, sadakati de beraberinde getiriyor. Müşteri kartlarıyla kullanılabilen bu sistem, personelin iş yükünü azaltıyor. Bir ekran aracılığıyla otelinizdeki tüm ayrıntıları size göstererek takip mekanizmasını kolaylaştırıyor. Giriş ve çıkışları görebileceğiniz gibi kalan boş odaları tekrardan kiralama uygun hale getirebilirsiniz.

Müşterilerinizin profil istatistiklerini kaydeden otel yönetim sistemi, daha sonra onlar için kampanyalarınızdan haberdar etme ve indirimlerden yararlanma fırsatı sunabilirsiniz. Farklı birçok acente markalarının sisteme entegre olması sayesinde ihtiyacınız olan müşteri potansiyeline zahmetsiz bir şekilde ulaşabilirsiniz. Tüm bu özellikleri SimpraPMS panelinden inceleyerek otelinizle ilgili gelişmeleri takip edebilirsiniz. Gelişmeleri takip etmek için ister otelde isterseniz de dışarıda olun akıllı telefonunuza yükleyebileceğiniz uygulama ile her zaman çevrimiçi olabilirsiniz. İşletmenizden alacağınız verimi artıran bu sistem, boş odaların kısa bir sürede dolmasını sağlıyor.

SimpraPMS ile Zamandan Tasarruf Edin

Boş ve dolu odalar hakkında size birçok detay aktaran SimpraPMS ile zamanı etkin bir şekilde kullanarak daha iyi hizmet verebilirsiniz. Odaların temizlik ve müsaitlk durumunu görebileceğiniz panel sayesinde eksikliklere hızlıca müdahale ederek memnuniyeti artırabilirsiniz. Sistem, müşteri profillerini ekrana girdiğiniz takdirde güncel ziyaretçi sayısını kısa sürede öğrenmenize yardımcı oluyor.  Gün içinde kazandığınız geliri sizin yerinize hesaplayarak can sıkıcı ve vakit alıcı işlerle uğraşmanızı önlüyor. Ayrıca ileri tarihli yapacak ödemelerin kaydını tutabilen otel yönetimi sistemi, karmaşanın önüne geçiyor.

SimpraPMS, yurtdışından gelen misafirlerin için güncel veya sizin sabitlediğiniz döviz kuruna göre ödeme alabilmenizi sağlıyor. Diğer tesisler için de entegre edebileceğiniz bu yazılım, otelinizdeki en çok ziyaret edilen alanları karşınıza çıkarıyor. Kafeterya, sauna, restoran ve çeşitli mağazalar sahipseniz hangi mekanların misafirlerinizin ilgisini çektiğini görebilirsiniz. Farklı özellikteki odalar için farklı fiyatlar belirlemenize izin veren bu program ile otelinizdeki her şeyi kontrol altında tutabilirsiniz. Web siteniz ile entegre çalışabilmesi sayesinde alınan rezervasyonları anlık olarak inceleyebilir ve misafirlerinizi bekletmeden hazırlıklara başlayabilirsiniz.