Anadolu yakasının halı yıkamada en çok tercih edilen firması olmanın gururu ile hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Erenköy halı yıkama hizmetinde farklı kılan, yıkama teknikleri,  kendi formülü doğal deterjanlar, tam donanımlı profesyonel ekip,  zamanında teslimat ve en uygun fiyat politikalarıdır. Biz size ayrıcalıklı halı yıkama hizmeti sunmaya sürekli büyüyen ve gelişen hizmetlerimizle devam etmekteyiz. Halı yıkama hizmetinde en önemli detaylar halının cinsine göre temizlik uygulanması ve kuru olduğundan emin olunmasıdır. Kurutma işlemi tam yapılmamış halılarda nemin üstünde kalması sebebiyle istenmeyen kötü kokular oluşur.

Leke çalışması iyi yapılmamış yada halının cinsine göre deterjan ve yıkama tekniği uygulanmamış halılarınız maalesef zarar görecektir. Tüm bu istenmeyen kötü uygulamalar yerine tüm temizlik hizmetinde olduğu gibi firmamızı tercih edebilirsiniz. Firmamız halılarınızı ev ve iş yerlerinizden teslim alıp adresinize ücretsiz olarak teslim etmektedir. Teslim aldığımız halılarınız firmamız bünyesinde garanti altındadır. Erenköy Halı yıkama işlemi tam donanımlı makineler ile yapılmakta olup yıkama aşamalarında eğitimlerini sürekli verdiğimiz donanımlı personelimiz tarafında işlem sırası izlenerek yapılır.

İşlem sırası, halı üzerinde kıl tüy ve tozdan arındırma, leke tespiti ve leke çıkarma işlemi, tam otomatik makinelerde yıkama ve kurutma işlemi son olarak paketleme yapılarak hijyenik yıkama hizmeti tamamlanır. Erenköy halı yıkama bizi tercih eden tüm müşterilerine kaliteli hizmeti uygun fiyatı ve memnuniyeti garanti eder. Tecrübelerimiz ile hizmetlerimizi ayağınıza kadar getirmekteyiz.