Fenerbahçe'nin büyük umutlarla transfer ettiği yıldız oyuncusu Jose Sosa'dan gelen haberler şok etkisi yarattı. Fenerbahçe'de aradığı arkadaşlığı ve sıcak ortamı bulamadığını belirten yıldız oyuncu bu tavırlarıyla ayrılık sinyalleri verdi. Mesut Özil'in de takıma katılmasıyla zenginleşen kadro genişliğinde kendine yer bulma konusunda tereddütleri bulunan oyuncu bazı takımlarla görüşme içinde olduğu da gelen haberler arasında. Fenerbahçeli yöneticiler ile bu konuda görüşen Sosa sıkıntılarını yönetime bildirdi.

Trabzon Gibi Sanmıştım

Fenerbahçe'de istediği ambiansı yakalayamayan Sosa yaptığı açıklamada Trabzon'da sahip olduğum baskılı oyun stilini burada da yakalarım diye düşünmüştüm, ama şu ana kadar bunun gerçekleşmediğini belirtti. Sakatlığını atlatan Arjantinli yıldız oyuncu Fenerbahçe'nin Sivas Spor ile oynadığı maçta görev almıştı. Ancak Mesut Özil'inde takıma katılmasıyla Sosa'nın ilk 11'de yer bulup bulamayacağı şimdilik merak konusu. Trabzon'da yakaladığı havayı yakalayamayan Sosa bu durumdan oldukça rahatsız olduğunu belirtti.

Devre Arası Film Kopabilir

Fenerbahçe'nin Arjantinli yıldızı Sosa ile devam edip etmeyeceği devre arasında netlik kazanması bekleniyor. Bu arada 35 yaşındaki yıldız oyuncunun eski takımı Trabzon Spor ile de iletişim halinde olduğu belirtildi. Arjantinli yıldız oyuncunun altyapısından yetiştiği Estudiantes'e dönmek gibi bir planı olduğu da alınan haberler arasında yer alıyor. Büyük umutlarla geldiği Fenerbahçe'den aradığı sıcaklık ve olumlu havayı yakalayamadığını her seferinde dile getiren yıldız oyuncunun devre arasında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.