Firmamız 80 yıldan fazla tecrübesi, güvenli ve kaliteli hizmetleri ile gaz sektöründe lider konumda bulunmaktadır. Firma olarak endüstriyel gaz üretimini, Avrupa standartlarının da üstünde olan modern tesislerimizde yapmaktayız. Firmamızın akbasoglu.com.tr sitesinde, tesislerimiz ve yaptığımız faaliyetlerle ilgili tüm detaylar bulunmaktadır. Firma olarak İzmir ili Çınarlı bölgesinde gaz dolum ve kuru buz üretimi yapmaktayız. Ayrıca, endüstriyel gazların dolumunu, asetilen gazı üretimi ve baca gazlarından karbondioksit üretimlerini de en verimli ve kaliteli şekilde yapmaktayız. Üretici firma olmamızın verdiği avantaj ile sektörde sıklıkla kullanılan en ucuz helyum gazı fiyatı firmamız tarafından verilmektedir.

Üretimini ve Dolumunu Yaptığımız Gaz Çeşitleri

Firmamız tesislerinde üretimi ve dolumu yapılan sanayi gazları; oksijen, argon, karbondioksit, azot, asetilen, propan ve karışım gazları, gıda gazları; CN-30, CN-35, CN-40,CN-50 ve CO-20 gıda gazları, yüksek saflıkta gazlar; yüksek saflıkta argon, azot, hidrojen, helyum gazı ve kuru hava ile özel gazlar arasında; argoHid, kök gazı (azot + hidrojen) ve kükürt hekzaflorür, kükürt dioksit, etilen ile karbon monoksit, medikal alanda kullanılan gazlardan ise medikal oksijen ve azot protoksit (narkozda kullanılan) gazları bulunmaktadır.

Hizmetlerimiz

Firma olarak istenilen çalışma basıncı ve hacme sahip, Avrupa birliği ve TSE standartlarında , çelik çekme tüpleri ile ekipmanlarını uygun fiyatlara ve hızlı tedarikini sağlamaktayız. Şirketlerin gaz tesisatlarının proje, kurulum ve bakımlarını da teknik ekiplerimizle yapmaktayız. Firmamız bu hizmetlerin yanı sıra likit ürün transferi, periyodik muayene ve test hizmetleri ile hastane ve evlere medikal oksijen gazının servisini de yapmaktadır.