Yenilikçi bir tatil konseptini müşterilerine sunan Muğla Çevre ve Orman Eğitim Derneği Başkanı ve Green Pine & Bungalows Hotel Sahibi Mehmet Dirik, doğaya dönüşün hızlandığını belirtti. Son zamanlarda insanların çok daha fazla doğayla baş başa kalmak istediklerinin altını çizen Dirik, konuyla ilgili açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “Doğaya dönüş hızlanıyor. İnsanlar şehrin gürültüsünden sıkıldı. Bu nedenle çok daha sakin ve keyifli bir tatil anlayışını benimsiyor. Aslında bu durumun, özellikle şehirde yaşayan insanlar için geçerli olduğunu söyleyebiliriz. Bungalov evler, doğaya dönüşün anahtarlarından bir tanesi. İnsanlara doğanın keyfini yaşama şansı sunuyor.”

Sahip olduğu otel ile müşterilerinin taleplerini karşılamaya çalıştığını belirten Dirik, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: “Biz, müşterilerimizin ne istediğini biliyoruz. Bu nedenle bungalov evlerimizde lüks ve konforu bir araya getirmiş durumdayız. İnsanların keyifli anlar geçirmeye ihtiyacı var. Bungalov evler hem konforlu hem de maliyeti düşük bir tatil imkanı sunuyor.”

Şehrin Gürültüsünden Uzaklaşmak İsteyenler Bungalov Evlere Yöneliyor

Son zamanlarda doğrudan otel tatillerinin talep görmediğinin altını çizen Mehmet Dirik, konuyla ilgili açıklamalarında bu husus üzerinde durdu: “Bir zamanlar otel tatil lüks ve konforu bir arada sunuyordu. Ama zamanla şehrin gürültüsünden ve karmaşasından sıkılan insanların kendilerini çok daha sade ve minimal bir tatil konseptine yakın görmesi, otel tatillerinin geri planda kalmasına neden oldu. Artık daha çok doğanın kalbinde konumlanmış olan bungalov evler tercih ediliyor. Bu tür tatil seçenekleri, insanların sevdikleriyle çok özel anlar geçirmesine katkıda bulunuyor.”

Artık Farklı ve Doğaya Yakın Bir Tatil Konsepti Değer Görüyor

Değişen dünyada farklı bir tatil konseptinin değer gördüğünün altını çizen Mehmet Dirik, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Bungalov ev konaklamaları, aslında birçok imkanın bir arada sunulduğu konaklama çeşitleri arasında yer alıyor. Bir otel tatilinde aradığınız pek çok şey bu tür konaklamalarda da mevcut. Fakat otel konaklamasından çok daha huzurlu ve doğayla iç içe. Bu gibi hususlar, özellikle son zamanlarda bungalov ev konaklamalarının ön plana çıkmasına katkıda bulunmuş durumda.”