Yatak odası, uzun bir günün sonunda döndüğünüz ve rahatladığınız yerdir. Seçtiğiniz yatak odası mobilyaları, ev dekorunuzu tamamlarken, odanın yansıtacağı ruh halini belirlemede de önemli bir rol oynar. Yatak odanızı istediğiniz şekilde döşeyebilmeniz için, İrfan Home olarak farklı tasarım seçeneklerine yer veriyoruz.

Yatak Odası Modellerinde Özellikler

Yatak odası takımınızı seçmeden önce, belli niteliklere karar vermeniz gerekecektir. Sıcak ahşap yüzeyler, ekstra malzemeleri koymak için yatakların altında yer verilen çekmeceler basit ancak kullanışlı bir yatak odası mobilyası tercihi yapmanızı sağlayacaktır.

Yatakta kitap okuyor ya da çalışıyorsanız, yatak odasını takımınızı mutlaka bir başlık seçeneğiyle satın almalısınız. Sezonluk üretimlerimiz, sizlere istediğiniz hemen hemen her seçeneği İrfan Home Avcılar firmamız ile sunabiliyor.

Ekstra Özellikler

Alanınız için doğru yatağa karar verdikten sonra, beraberinde tasarımlarımızda yer verdiğimiz komidinlere bir göz atın. Koordineli bir görünüm için, yatak odası takımlarını komidinler ve gardıroplar ile uyumlu olarak seçebilmektesiniz. İrfan Home olarak modern veya klasik seçeneklere yer verebildiğimiz gibi, country tarzı modellere de yer veriyoruz. Karyola, şifonyer, komidin ve gardırop olarak takım halinde seçebileceğiniz özel üretimlerimiz, dayanıklı ve uygun fiyatlı seçenekler ile sizlerle buluşmaktadır.

Modern Tasarımlarımız

Rahat ve modern bir ortamda, günün sonunda rahatlamanız da son derece kolay olacaktır. Sabahları güne pozitif bir şekilde başlamak, yatak odasının dekoruna vereceğiniz önem ile mümkün olabilecektir. Bu sebeple firmamız İrfan Home ile çalışmak, sizlere en iyi yatak odası mobilya seçeneklerini sunacaktır.

Modern yatak odası tasarımlarımız, ek depolama seçenekleri olarak şifonyer içermektedir. Bu ürünler, bağımsız üniteler olarak kullanılabilecekleri gibi, duvara monte edilerek de kullanılabilir. Aynalı bir şifonyer tasarımına yer verebildiğimiz gibi, ayrı bir duvar aynasıyla kullanım için de tasarımlarımız bulunmaktadır. Böylelikle sizlerin modern tasarımlar ile maksimum konforu elde etmenize imkan tanıyabiliyoruz.

Oturma Grupları ve Yemek Odası Dekorasyonu

Oturma grubu ve yemek odası dekorasyonunda tercih edebileceğiniz pek çok alternatifi sizlere sunmaktayız. İrfan Home Avcılar mağazamızda klasik, modern, country, rustik veya bohem tarzda dekorasyonlar bulabilirsiniz. Her ürünümüzde belli kampanyalara yer verdiğimiz için, ürünlerimizi kaliteli üretimler ile uygun fiyatlara satın alabilme imkanınız vardır.

Oturma gruplarından yemek odası takımlarına, bebek ve genç odalarına kadar pek çok çeşit ev mobilyası İrfan Home Avcılar mağazamızla sizlerin beğenisine sunulmaktadır. İstediğiniz bir tarzı belirleyin ve evinize özgü tasarımı firmamız aracılığıyla siz belirleyin.

Online Alışverişler ve Kaliteli Üretimler

Dilerseniz internet üzerinden siparişlerinizi verebilir ve indirim çeki avantajlarımızdan da yararlanabilirsiniz. Belli alışveriş tutarlarınız ile firmamızdan indirim çekleri kazanabiliyorsunuz. Online siparişlerinizi irfanhomeyatakodasi.com sitemiz üzerinden oluşturabilir ve sizlere özel sunduğumuz indirimli fiyatlara da ulaşabilirsiniz. Diğer ürün seçeneklerimizi görmek için ise, online mağazalarımızı ziyaret edebilirsiniz.

Fırsat ve kampanyalardan İnstagram sayfamızdan haberdar olabilirsiniz irfan home İnstagram.