Macity Hotel otel olarak, İstanbul'da en dikkat çekici oteller arasına adımızı yazdırmayı başarmış durumdayız. Hızlı bir şekilde gelişim gösteren ve düzenli olarak farklılaşan otelcilik sektörü içinde, kendimizi tüm alanlarda geliştirmek, teknolojiyi yakından takip etmek, çevre şartlarını en verimli şekilde kullanmak, gıda güvenliğini sağlamak ve tüm bunları eğitimli, bilinçli, dinamik ve güler yüzlü bir kadro ile sizlerin beğenisine sunmaktayız. Müşteri memnuniyetini sağlamak ve bu doğrultuda planlı, bilinçli ve süreklilik içinde en yüksek kalitede hizmet sunmak otelimizin en önemli politikasıdır.

Siz Değerli Müşterilerimize Sunduğumuz Olanaklar

Macity Hotel  olarak müşterilerimizin tüm beklentilerini ve ihtiyaçlarını, en hızlı, verimli, güvenli ve kaliteli şekilde karşılamak adına oldukça konforlu bir konaklama hizmeti almalarını sağlamaktayız. Her zaman takım ruhu ile hareket eden donanımlı ekibimiz, müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını  karşılayarak sektör öncüsü olmaya aday konumunda yer almaktadır.

Otelimizde müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik dört adet oda seçeneği bulunmaktadır. Otelimizde bulunan Twin odalarımız, en yüksek konforu yaşamanızı sağlayacak kadar geniş, rahat ve konforludur. Deluxe odalarımız, eşsiz bir tasarıma sahiptir ve yirmi beş metrekare kullanım alanıyla, oldukça ferah ve geniştir. Deluxe oda tercihinde bulunacak müşterilerimiz, meyve tabağı ikramları ile karşılanmakta, odasına ya da lobby barda tercih ettiği ikramlıklarda yüzde on indirim olanağına sahip olmaktadır. Maltepe otelleri arasında kendinizi en konforlu ve rahat hissedebileceğiniz otelimizdeki Superior odalar, en yüksek konfor hissini yaşayacağınız şekilde tasarlanmıştır. oldukça geniş ve rahat olan Superior odalarımızda, isterseniz konaklayabilir, isterseniz en verimli çalışma ortamına sahip olabilirsiniz.

Maltepe otel müşterilerinin talep ve ihtiyaçlarına uygun oda seçeneklerine sahip olmasının yanı sıra çeşitli organizasyonlara da en iyi şekilde ev sahipliği yapmaktadır. Otelimizde, bulunan özel salonumuzda, kına, düğün ya da nişan gibi davetler düzenleyebilirsiniz. Alanında uzman ekiplerimiz sizlerin en güzel gününü unutulmaz bir ana dönüştürmek için dekorasyon hizmeti verebileceği gibi bu önemli günün tüm dekorasyon aşamalarını sizler kendiniz de planlayabilirsiniz. Ayrıca otelimizde on kişi ile seksen kişi arasında kapasitesi bulunan toplantı salonunda, özel davet ve toplantı etkinlikleri düzenleyebilirsiniz.