Jeuvenile güvencesiyle satın alabileceğiniz sivilce karşıtı ürünler, ciltteki aşırı yağlanma problemini ortadan kaldırır. Ürünlerin kullanım hedefi sivilceleri kurutmak olsa da siyah nokta, beyaz nokta, büyük akne, küçük akne, başsız sivilce, iltihaplı sivilce, sarı sivilce ve kırmızı sivilce gibi detaylı cilt bakım problemlerinin tamamına karşı koruma sağlamanız mümkündür.

Genel olarak aşırı yağlı ve yıpranmış ciltlere hitap eden sivilce karşıtı krem, jel, losyon ve serumlarımız, normal ve kuru ciltlerde görülebilen pürüzleri de ortadan kaldırabilir. Yılın dört mevsiminde cildinizin pürüzsüz, parlak ve canlı kalması, düzenli kullanım gerçekleştirmenizle mümkündür.

Sivilce Neden Olur? Sivilcenin Sebepleri Nelerdir?

Sivilce, mikrobik temellere sahip olan yaralar ile karıştırılmamalıdır. İrin, kan ve fazla yağın meydana getirdiği sivilceler ilk olarak ergenlik döneminden itibaren ortaya çıkar. Hormonsal değişimler, vücut salgılarını hızlandırdığı için cilt tabakasında yağ salınımı çoğalır. Yani ergenlik sebebiyle ortaya çıkan sivilcelerin normal semptomlar olduğunu söylemek mümkündür.

Gençlik döneminin erken zamanlarından sonra da cildin sivilcelendiği görülebilir. Ergenlik döneminin başlangıcını geride bırakmış olan gençler ya da yetişkin kimseler için sivilce sorunu daha büyük bir öneme sahiptir. Hormonsal sebeplerden kaynaklanan ergenlik sivilceleri dışında, dış faktörlere bağlı olarak gelişebilen sivilceler de mevcuttur. Sivilcenin sebepleri çoğunlukla şöyledir:

  • Beslenme düzensizliklerinden kaynaklı olarak vücuda aşırı yağ alınması
  • Vücudun ihtiyaç duyduğu miktardan fazla şeker tüketilmesiyle ortaya çıkan hücresel bozukluklar
  • Cildin aşırı terlemesi
  • Kişisel bakım konusunda özenli davranmamak
  • Sivilce için tonik, jel, krem kullanımını önemsememek
  • Ellerin yüze çok sık temas etmesi
  • Kadınlar ve uzun saçlı erkekler için; sıkı saç tellerinden dolayı cildin temiz hava alamaması
  • Cildi zararlı ışınlardan koruyamamak
  • Aşırı stres
  • Sürtünmeye bağlı olarak ortaya çıkan tahrişler

Sivilce Nasıl Geçer?

Sivilcenin ne şekilde tedavi edilebileceği konusunda net bilgi vermek mümkün değildir. Çünkü birbirinden farklı sivilce tipleri mevcuttur. Birçok faktörün etkisiyle ortaya çıkabilen sivilceler, oluşumlarına göre değişebilecek tedavi yöntemleri gerektirir. Fakat bu konuda dikkat edilmesi gereken bir detay mevcuttur: Tüm sivilcelerin temel maddesi yağdır. Jeuvenile laboratuvarlarında özel olarak üretilen sivilce karşıtı jeller, serumlar, tonikler ise cildin yağ dengesini sağlamakta büyük fayda gösterir.

Cilt gözeneklerini fazla yağdan ve ölü deri hücrelerinden arındırabilecek olan çok sayıda ürünümüz, “Sivilce nasıl kurutulur?” sorusuna cevap niteliği taşır. Cilt yüzeyinizde bekleyerek leke oluşumuna sebep olan ve bir türlü kurumayan tüm sivilceleri Jeuvenile sayesinde yok etmeniz mümkündür.

Sivilce Karşıtı Ürünler Hangi Aktiflerden Oluşur?

Sivilce karşıtı etki gösteren çok sayıda ürünümüz, cildin yağ dengesini korumakta etkilidir. Aşırı yağlanmaya engel olunduğu gibi cildin fazla kuruması da engellenir. Juevenile güvencesiyle satışa sunulan sivilce karşıtı cilt bakım ürünleri, birbirinden farklı aktif maddelere sahiptir. Zinc, niacinamide, salisilik asit, sitrik asit, oleanolik asit, fosil kaynaklı mineraller, AHA / BHA asitleri, panthenol, prebiyotik ve probiyotikler sivilce ürünlerimizin başlıca aktifleridir.

Jeuvenile Sivilce Önleyici Krem Serum Tonik Seçenekleriyle Nasıl Etki Sağlıyor?

En iyi sivilce ürünleri, Jeuvenile’in çok yönlü bakım etkilerini gösterebilecek kapasiteye sahip seçeneklerimizden oluşur. Farklı ürünlerimiz gibi sivilce karşıtı ürünlerimizde de birden fazla etkiyi bir arada görebilmeniz mümkündür. Sivilce kremi, özel bakım serumu, yağlanma karşıtı tonik ya da jellerimiz arasından dilediğinizi tercih edebilirsiniz. Bu ürünler aracılığıyla elde edebilecek olduğunuz sonuçlar şöyledir:

  • Öncelikle tüm akne ve sivilceler büyük oranda azaltılır.
  • Yağlanmada denge sağlanarak cilt gözenekleri sıkılaştırılır.
  • Cildi yıpratan kir ve yağ dokusunun giderilmesiyle yaşlanma belirtileri önlenmiş olur.