Batak oyna, günümüzde gerçek hayatta oyun için yeterli arkadaş bulmak ve uygun mekan bulmak zor oluyor. Bu nedenle online oyun siteleri son yıllarda oldukça rağbet görmektedir. Bu sitelerin başında ise ülkemizde en çok tercih edilen batak oyun siteleri geliyor. Güvenilir bir site olan maksatbatak.com sitesinde günün her saati maksat batak odasına giriş yaparak batak oyna linkini tıklayıp oyunun keyfini çıkarabilirsiniz.

Batak Çeşitleri

Her oyunda olduğu gibi batak oyununun da farklı çeşitleri vardır. Maksat batak odasında istediğiniz batak oyna oyunu ile eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Sitemizde eşli batak oyunu, gömmeli batak, klasik batak ve koz maça batak gibi batak oyununun her çeşidi farklı oyun odalarında oynanır. Maksat batak odasında oyun oynayabilmek için öncelikle sitemize üye olmanız gerekir. Sitemize üye olmak ücretsiz olup üyelik sırasında belirlediğiniz rumuz ve şifre ile kolaylıkla sitemize giriş yapıp batak oyna ile sınırsız eğlence yaşayabilirsiniz.

Batakta Koz Nasıl Belirlenir?

Batak oyununda koz belirleme oyunun çeşidine göre değişir. İhalesiz batakta koz daima maça kartıdır. İhaleli batak da ise elinizde hangi kağıt fazla ise ona göre koz kartı belirlenir. Ancak eşli batak oynuyorsanız koz belirlerken eşinizin kartları da dahil edilir. Gömmeli batak da ise yerdeki dört karttan koz kartı çekmek gerekir. Batak oyununda en değerli kart koz kartıdır. Maksat batak odası oyun oynarken bir yandan sohbet edebilir ve yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz. Bu sayede arkadaşlarınızla planlama yapılıp aynı saatte sitemize giriş yaparak başla butonu ile oyuna başlayabilirsiniz.

Batak Oyununda Kurallar Nedir?

Batak oyunu ile önce kartlar dağıtılır. Daha sonra koz belirlenir. Koz belirlendikten sonra oyun başlar ve yerdeki karttan büyük olan kart atılarak kartlar alınmaya çalışılır. Maksat batak sitesi oyunculara oyun kuralları hakkında oyuna başlamadan önce bilgi verir.