Çeyiz alışverişi yapmak zevkli olduğu kadar bir o kadar da yorucudur. Evlenme çağına gelmiş kişiler erkek ya da bayan fark etmeksizin birçok çeyiz ürünü satın alırlar. Bunların da kaliteli çeyiz ürünleri olmasını isterler. Elart her zevke hitap eden ve kaliteli ürünleri ile dikkat çeken bir firmadır. 2001 yılından beri kişilerin bütün çeyiz ihtiyaçlarını gidermektedir. Bünyesinde bulundurduğu farklı seçenekleri incelemek için siz de elart.com adresini ziyaret edebilirsiniz. İnternet sitemizde her odaya ve evinizin her ortamına uygun çok sayıda ürün olduğunu göreceksiniz. Firmamız sadece yurt içinde şubelere sahip değildir. 40’ı aşkın ülkede Elart ürünlerinin satışının yapıldığı şubelerimiz mevcuttur.

Bu denli köklü ve kurumsal bir firma kaliteli çeyiz ürünleri ile kişilere ekonomik olarak evlerini hazırlamalarını sağlamaktadır. Sadece çeyiz hazırlığı içinde olan değil; evini yenilemek isteyenler, eskimiş olan ürünlerden kurtulmak isteyenler için kişilerin de başvuracağı bir adres durumundadır. Türkiye’de seçkin mağazalarda ürünlerimize rastlayabileceğiniz gibi, adresimizi incelediğinizde de ürün kalitemizi ortaya çıkaran görsellerimize rastlayabileceksiniz. Çeyiz ürünlerinin içerikleri ve kullanılan malzemeler bizler için oldukça önemlidir. İnsan sağlığını olumsuz yönde etkileyecek hiçbir malzeme ürünlerimizde kullanılmamaktadır. İplik ve kumaş kalitesi ile Elart ürünlerini gönül rahatlığı ile yıllarca kullanabilirsiniz.

Kaliteli Çeyiz Ürünlerimiz Arasında Neler Bulunmaktadır?

Evinizde kullanacağınız bütün tekstil ürünleri modaya ve günümüze uygun renklerde, desenlerde tasarlanmaktadır. Bunun için de AR-GE çalışmalarımız sürekli devam etmektedir. Zevkinize hitap eden, modaya uyum sağlayan ve ekonominize katkıda bulunacak birçok kaliteli çeyiz ürünleriile markalaşan firmamızın ürünleri %100 Türk malıdır. Türk malını dünyaya tanıtmaktan da oldukça gurur duymaktayız. Çeyiz ürünlerimizin arasında neler olduğundan kısaca bahsetmemiz gerekirse;

Yatak Odası Ürünlerimiz: Yatak odası için oldukça fazla tekstil ürününe ihtiyaç bulunmaktadır. Bunların hepsi farklı amaçlar için kullanılmak üzere alınması gerekir. Mesela nevresim takımlarımız tek ve çift kişiliktir. Tek kişilik olanı misafirleriniz ya da çocuklarınız için kullanmayı tercih ederken; çift kişilik nevresim takımını kendiniz için satın almanız gerekir. Hatta bu kullanım eşyasından oldukça fazla edinmek hayatınızı kolaylaştırdığı gibi; farklı görselleri ile gözünüze de hitap edecektir.

Yatak odasının önemli ihtiyaçlarından bir tanesi de yatak örtüleridir. Odanız, mobilyanız ve diğer aksesuar ürünleriniz ile uyumlu olan yatak örtünüz odanıza ayrı bir hava katacaktır. Bu ürünlerimiz de tek ve çift kişilik yataklara göre tasarlanmıştır. Mükemmel güzellikleri, kırlentleri ile takım olması, pamuklu, jakarlı, saten kumaşlar tercih edilmesi onlara ayrı bir hava da katmaktadır. Kaliteli çeyiz ürünleri arasında bulunan yatak örtülerimizi elart.com adresinde inceleyebilirsiniz.

Daha çok parçadan oluşan setlere sahip olmak isteyenler yatak setlerimizi tercih edebilirler. Bu setlerin içerisinde pike, kırlent, nevresim, yastık kılıfı, çarşaf bulunmaktadır. Böylelikle bu seti alanlar birçok ihtiyacını tek seferde karşılayabilirler. Pamuklu kumaş yapısı, cildi tahriş etmeyen özelliği ile sağlıklı bir ürün almış da olacaksınız.

Yatak odanız için battaniye ve pike setlerine de ihtiyacınız olacaktır. Kış aylarında sizi sıcak tutması için tercih edilen farklı renklerdeki battaniyeler tek ve çift kişilik olmaktadır. Ayrıca yaz aylarının vazgeçilmezi pikeler Elart kalitesi ile sizlere sunulmaktadır.

Salon Ve Yemek Odası Ürünlerimiz: Salonlar kişilerin sıklıkla kullandığı odalar arasındadır. Alınmış olan mobilyalarınızı süslemek ve daha hoş bir atmosfer içerisinde olmalarını sağlamak için salon takımlarına ihtiyacınız bulunmaktadır. Ayrıca yemek odası için yemek takımlarımız masa örtüsü ve peçetelerden oluşmaktadır. Kendinize ve misafirlerinize hoş bir görüntü elde etmek için tasarladığımız salon ürünlerini incelemek isterseniz elart.com adresini ziyaret ediniz.

Banyo Ürünlerimiz: Banyoların vazgeçilmezi bornoz ve havlulardır. Kendinize, eşinize göre bornoz modellerimiz Elart güzelliği ile elart.com internet adresimizde sizler için sunulmuş kaliteli çeyiz ürünleri arasında bulunmaktadır.