Kimteks, boya ve yapı kimyasalları alanında geniş bir hizmet sunan köklü bir firma olarak hizmet vermektedir. Yılların tecrübesi ile kaliteli malzemeleri bir araya getiren Kimteks kullanıcı memnuniyetini ön planda tutar.

Kimteks, 35 yılı aşkın süredir sektörde lider olarak yerini almaktadır. Önde gelen firmalardan biri olan Kimteks’in en önemli özelliği, doğa dostu ürünlerle kaliteyi bir araya getirmesidir. Çevreye karşı duyarlı ürünler hazırlayan Kimteks, bu anlayışı ile sektörde adından sıkça söz ettirmektedir.

Kimya alanında yılların deneyimini geride bırakan firma, pek çok alanda geniş bir hizmet sunmaktadır. Ürün yelpazesi oldukça geniş olan Kimteks sayesinde birçok ihtiyacınızı tek bir çatı altında çözümleyebilirsiniz.

Geniş bir dağıtım ağına sahip olan Kimteks bu ayrıcalığı ile yapı ve boya kimyasalları alanında vazgeçilmezler arasında yer alır. Kalite ile deneyimi bir arada görmek isteyenlerin en sık tercih ettiği partnerlerin başında Kimteks bulunur. Geri dönüştürülebilir malzemeleri ve hammadde desteği ile Kimteks kullanıcılardan tam not almaktadır.

Başta Türkiye olmak üzere, dünyanın birçok bölgesinde Kimteks malzemelerini ve iş birliklerini görmek mümkündür. Birçok bölge ve ilke distribütörlüklerine devam eden Kimteks, Argon Kimya ile iş birliği yapmaktadır.  Distribütörlüğünü üstlendiği Argon Kimya ile önde gelen işlere imza atmaya devam etmektedir.

Argon Kimya

Argon kimya ürünleri pek çok sektörde geniş yer kaplayarak kalitesi ile adından sıkça söz ettirmektedir. Argon Kimya, Kimteks ile yapı ve boya kimyasalları ve tekstil yardımcıları alanında güçlü bir birliktelik sürdürmektedir.

Boya kimyasallarında kullanılan bağlayıcı, pigment, titanyum dioksit, solvent katkı maddelerinin temin edilmesinde Argon Kimya etkin rol oynamaktadır. Kaliteli malzemeleri bir araya getiren Argon Kimya sayesinde yılların tecrübesini deneyimleyebilirsiniz.

1965 yılından bu yana faaliyet gösteren Argon Kimya, sektöründe birçok açıdan lider konumda yer almaktadır. Özellikle polimer emülsiyonları ve sentetik kıvamlaştırıcı üretiminde öncü olarak varlığını sürdürmektedir.

Çerkezköy/Tekirdağ’da 36.000 m2’lik geniş bir alanda faaliyet göstererek müşterilerinin beklentilerine kolayca hitap etmektedir.  Argon Kimya tarafından hazırlanan çeşitli kimyasal ürünler birçok sektörde geniş bir yer kaplamaktadır.

Argon Kimya

Kimteks’in ürün portföyünde bulunan Argon Kimya ürünleri şu şekilde sıralanabilir; Arakril ADC 250, Arakril STA 565, Arakril ADC 500, Argoprint 160, Arakril AK 546, Arakril AK 550, Arakril STA 357.

Yapı kimyasalları ve daha fazla ürüne adresinden ulaşabilirsiniz.