Uzun yıllar boyunca ithalat ve ihracat yapılarak birçok ürünü kullanma veya pazarlama şansı elde ederiz. Bu ticaret belirli bir sisteme göre yapılır. Bu sistemler çıkabilecek karmaşıklığı, ulaşım sırasında oluşan sorunları engellemek adına hayati önem taşımaktadır. Bu nedenle 30 yılı aşkın süredir profesyonel hizmet vermekteyiz ve gerek Yurtiçi gerekse Yurtdışı lojistik işlemleriniz için birçok yazılım desteği sağlamaktayız. Lojistik yazılımları dünya üzerinde çok az firma tarafından yapılmaktadır. Bu nedenle tüm dünyaya hizmet sağlayan dış ticaret, dış sistemlerle entegrasyon sağlama, gümrük işlemlerinde gereken modüller, genel kullanım ve mali işlere ilişkin modüller, depo ve antrepo olmak üzere çok farklı hizmet türümüz mevcuttur. Bunların yanında Gemi hat acenteliği, Uluslararası hava yolu ve deniz yolu taşımacılığı, Liman ve transit gemi acenteliği gibi birçok konuda lojistik programı desteği sağlamaktayız.

Gümrükte Verilen Hizmet Bulunmakta mıdır?

Sadece ülkemize gelen veya giden ürünler için değil, tüm Dünya üzerinde yapılan ticaretteki gümrük işlemlerinde kullanılan birçok yazılım şirketimiz tarafından sağlanmaktadır. Bunun yanında oluşan sorunları çözmek, fikir danışmak isteyen müşterilerimiz için de destek sunmaktayız. Sahip olduğumuz 800'den fazla müşteri ile bu sektörde hizmet veren nadir firmaların başında gelmekteyiz. Sitemizde Türkçe ve İngilizce dil seçeneği olması sayesinde birçok yabancı firmaya ürünler hakkında bilgi sağlamaktayız.

Sadece Program Üzerine mi Çalışmaktadır?

Ulukom bilgisayar şirketi birçok program, yazılım üzerine çalışmalar yapmış lojistik sektörü yazılımlarında en tecrübeli şirkettir. Kullanılan birçok program sayesinde lojistik hizmetinin kurallara uygun şekillerde yapılmasını sağlamaktadır. Başka firmalar tarafından yeni yeni kullanılmaya başlanan antrepo programı uzun zamandır firmamızda kullanıma açıktır. Sitemiz üzerinden verdiğimiz hizmetler konusunda daha detaylı bilgi almanız ve bize e-mail veya telefon yoluyla ulaşmanız mümkündür.