Son günlerde dünya genelinde de yükselişe geçen sokakmodasıyla özellikle Türkiye’de stil konusunda olan eksikliğe iyi bir çözüm getiren Make Friend Not Money ürünlerine göz attığımızda 80’li 90’lı yılların sokak stilinin felsefesini ve özünü iyi benimsemiş olduğunu görebiliyoruz.

2014 yılında Türkiye’nin İlk Sokak Giyim Markası olarak yola çıkan Make friend Not Money bugüne kadar ürettiği ürünler ile Türkiye’de hem sokak modasında hem de genel olarak sokak giyiminin gelişimine öncü olmuştur.

Sweatshirt, tişört, hoodie (kapşonlu sweatshirtlere verilen genel ad) fark etmeksizin ürün modellerinde kesim, ürün baskısı gibi detaylarda sokak stili, hip hop giyim havasını yakaladığını ve çok iyi bir şekilde yansıttığını söyleyebiliriz.

İlk koleksiyonun lansmanı yeni yapılsa da marka, yeni yatırım almış ve gelecek koleksiyonların çalışmalarına şimdiden başlamış durumda. Kurucu ekip vizyon olarak Türkiye'den çıkmış bir dünya markası olma yolunda kendine büyük hedefler belirlese de acele etmeden sağlam adımlarla büyüme yolunu benimsiyor.