Ayrıca UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında deplasmanda Belçika ekibi Club Brugge’ye konuk oldular ve burada 1-1 berabere kalarak İngiltere’ye döndüler. Maçta %60’lık bir topla oynama yüzdesi yakalasalar da çektikleri 16 şutun sadece 4’ünde isabet yakaladılar. Ayrıca pas isabetinin %85’te kalması skorun neden kısır olduğunun en önemli göstergesi. Bu kez kendi evlerinde rakiplerini ile ağırlayacaklar ve burada favori olan taraf onlar. Tabii Club Brugge’nin UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarından geldiğini ve bu nedenle diri bir takım olduklarını da unutmamak gerekir.

Club Brugge Rakibine Karşı Koymaya Çalışacak

Belçika takımı Club Brugge deplasmanda Manchester United’ın konuğu olacak. İlk maç Belçika’da oynandı ve bu mücadelede henüz 15. Dakikada Emmanuel Bonaventure Dennis’in ayağından buldukları golle 1-0 öne geçtiler. İlk golden sonra daha da baskın oynamaya başladılar ancak dakika 36’da Anthony Martial sahneye çıkarak skoru 1-1’e getirdi. Maç da bu skorla bitti. İngiliz temsilcisi deplasmandan son derece avantajlı bir skorla ayrılmış oldu. Eğer ki bu mücadelede maç 0-0 biterse tur atlayan takım United olacak. Mücadelenin her türlü galibi onu tur atlatacak. Ayrıca 1-1’de mücadele giriş adresi üzerinden uzatmalara gidecek. Bununla birlikte daha fazla gollü beraberlikler Belçika temsilcisinin tur atlamasını sağlayacak.

Manchester United Tur Peşinde

Kırmızı şeytanlar Club Brugge karşısında tur peşinde. Kendi seyircisi önünde bu sezon çok da iyi performans sergileyemese de rakipleri onlara göre biraz daha avantajsız. Özellikle ilk maçta yakaladıkları skorla sahaya çıkacaklar. Bu durumda mücadele ev sahibinin üstünlüğü ile tamamlanabilir. Tabii takımda sakatlıklarından dolayı bazı oyuncuların eksik olması onlar için ciddi handikap. Ayrıca Twitter hesabıyla bu mücadele gollü ve farklı bir galibiyet almaları da muhtemel çünkü konuk takım birçok eksikle deplasmana geliyor ve ilk maçın skorundan dolayı atak futbol oynayacaklar.