Fox TV' de yeni yayın döneminde ekranlara gelen misafir dizisi, beklenen ilgiyi göremeyen diziler arasına girdi ve yapım tarafından acil final kararı alındı. Dizinin 4. Bölümü 2 Aralık' da ekranlara gelmişti. Reyting sonuçları çok düşük olduğu için beklenen ilgiyi göremeyen bir dizi oldu. Başrollerinde sevilen oyuncular Hazal Kaya, Buğra Gülsoy, Ozan Dolunay olan dizinin 9 Aralık günü 5. Bölümü ile ekranlara veda edeceği açıklandı. Genel olarak bakıldığında profesyonel oyuncuların olduğu ve duygusal bir dizi olan Misafir, aynı gün farklı kanallarda reytingi yüksek diziler ile karşılaşınca, sınıfta kaldı.

Konusu Çok Beğenilmişti!

Umut, sevgi ve hayatın güzelliklerini izleyicilere hissettiren dizi de yapımda güçlüydü. Oasis yapımının Türkçe’ye uyarlanmış hali olan Misafir dizisi, kış sezonunda ekranlara geldiği için de çok ilgi görmedi. Bilindiği üzere Hazal Kaya uzun süredir herhangi bir proje de yer almıyordu. Hayranları yeni bir dizi ile dönüş yapmasına çok sevinmişti. Düşük reytingler sonucu, maalesef proje sona erdi.

ABC1 kategorisinde 18. Sıraya giren misafir dizisi, AB grubunda ise 19. Oldu. Fox Tv’ de abi sonuçlara göre devam etmesi mümkün olmadı.  Kanalın yönetimi tarafından, 5. Bölümde final kararı alındı. Aynı şekilde Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz ve Yalancılar Ve Mumları dizisi de sona ermişti. Misafir dizisi 9 Aralık Perşembe ekranlara veda edecek.

Kaynak: Beyaz Gündem (Turgay Şener)