Mobilya sektörü diğer sektörler gibi model ve çeşit bakımından çok fazla kapsamlı olup ve bu sektörde binlerce firma bulunur. Farklılığı ve kaliteli ürünleri ile sektörde ben de varım diyen ve iddialı olan Vesmobilya'da oda takımları, masa takımları, koltuk takımları gibi ihtiyaç ve zevkinize hitap edecek ürünler bulabilirsiniz.

Firma Bayrampaşa İstanbul'da bulunan mağazası ile birlikte aynı zamanda Vesmobilya.com adresi ile internet üzerinden de ürün tanıtımlarını yapıyor.

Uygun ve Modern

Firmada her bütçeye ve her zevke uygun yeni model ürün bulmak mümkündür. İhtiyaç duyulan mobilya çeşitlerinin doğru adresi olan firma yatak odaları ile yeni evlenecek adayların en çok tercih ettiği adres olmaktadır. Ayrıca evini yenilemek isteyenlerin mobilya ihtiyaçlarına da cevap verecek çeşitliliğe sahip olan firma da yemek odaları yataklar, çocuk odaları, halılar, sehpa, sandalye, TV üniteleri, vitrin, mobilya aksesuarları ve daha pek çok ürün bulmak mümkün.

Adrese Teslim

Firma ürünleri gerek tek parça gerekse setler halinde satılmış olsa bile İstanbul il ve ilçelerine ücretsiz nakledilmekte ve kurulumu gerçekleştirilmektedir. İnternet üzeri siparişlerde ise ürünler nakledilecek ise yurt içi uzaklık mesafesine göre fiyatlandırılmaktadır. Her iki durumda da ürünler adrese teslim edilmektedir.

Değişikliğin Zamanı

Eskiyen yıpranan demode olan tüm mobilyalarınızı değiştirmenin tam zamanı ve adresi Vesmobilya. Farklı model, desen, renk ve çeşit alternatifleri yanı sıra uygun fiyatları ile sizleri bekliyor.