Göcek’in oldukça nitelikli eşsiz bir projesi olarak ön plana çıkan Portville, şehir merkezine yakın konumda bulunmasından dolayı ulaşım problemi yaşanmamaktadır. Yaz aylarının keyfini sürerken aynı zamanda ruhunuzu dinlendirecek bir havayı teneffüs edeceksiniz. Yaz aylarında eğlence konusunda tavan yapmak isteyenler içinde çok uygun bir mekandır. Doğa ile iç içe olduğunuzu ise her dakika hissedeceksiniz. Deniz tutkunları için ise oldukça istenen sonucu verebilecek düzeyde konumlandırılmıştır. Villa çevresinde yer alan havuzlardan direkt ile deniz birleşmektedir. Böylelikle hem deniz hem de havuz keyfini sürmeye başlayacaksınız. Elit yaşam sürenlerin de beklentilerini çok rahat karşılamaktadır. Sadece villa dışı değil içinde de aynı şekilde konfor ve kalite düşünülmüştür. Birbirinden farklı şık eşyalar ile donatılmıştır.

Oldukça seçkin bir koy içerisinde Akdeniz’in havasını Portville Göcek sayesinde solumaya devam edeceksiniz. Çok benzersiz bir yaşam içinde kendinizi bulacaksınız. Tasarımda oldukça başarılı bir sonuca ulaşıldığı üstten alınan görsellerde de net şekilde görülebilmektedir. İhtiyaçların tamamına yönelik eksik bir şey bırakılmayacak düzeyde tasarlanmaktadır. Birbirine benzeyen sokaklar ve kanallar ile bağlantı içermektedir. Tekne turuna çıkacak olanlarında düşünüldüğü villalarda 6 marina konumlandırılmıştır. Tam 46 bin metrekare alana yayılmaktadır. Çevre düzenlemesine önem vererek hareket edilmiştir. Doğal bir çevre görüntüsü ile uyumu yakalandığı içinde sizlerin ve misafirlerinizin büyülenmesine neden olacaktır. Çağdaş bir anlayışın simgelendiği yerlerde sizlerde tatillerinizi değerlendirebilirsiniz.

Portville satılık villa düşünüyorsanız sizleri farklı birbirinden özellikler beklemektedir. Çevreye olan zarar verilmemesi adına titizlik ile çalışma yapılmıştır. 11 farklı tipteki villalar 6 farklı blok tipi ile konumlandırılmıştır. Site çevresinde dolaştığınız vakit tasarımda harikalar yaratıldığına şahitlik edilmektedir. Artık rahatlıkla deniz ile iç içe gidecek bir yaşamı sürmeye başlayacaksınız. Villa bahçesinden bineceğiniz tekneniz ile denize rahatlıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Göcek’in denizinde bulunan adalar ve koylarda gününüzü değerlendirebilirsiniz. Eşsiz bu tasarım doğa harikası yerden villa satın almak için bizler ile iletişime geçmelisiniz. Hemen gerekli olan koşullar sizler için hazırlanacaktır. Harika bir seçenek olduğunu ancak bu eşsiz doğa harikası yeri keşfettikten sonra anlamanız mümkündür. Bir telefon kadar müşterilerimize yakın halde çalışmalarımızı profesyonelce yürüten firmayız.

Portville kiralık villa konusunda sizlere en uygun yolu göstermeyi kendimize ilke edinmiş durumdayız. Kiralayacağınız villa özellikleri hakkında detaylı bilgilerini alırken görselleri ile de bulunduğunuz yerden keşifler yapabileceksiniz. Böylelikle Göcek’e gelmeden dahi kiralanacak villa hakkında fikir sahibi olacak hale gelirsiniz. İnsanların yatları ile sürekli ziyaret ettiği alanlarda farklı kişilerle de tanışmanız mümkündür. Kimi dönemlerde en ünlü isimlerle bile bu eşsiz yerde karşılaşılmıştır. Birbirinden farklı özellikleri taşımasından dolayı da vazgeçilmezlerde ilk sıraya gelecektir. Hem deniz hem de ormanlık alanın havasını aynı konum itibariyle alma şansını da yakalayacaksınız. Ulaşım konusunda ise herhangi bir problem ile karşılaşılmamaktadır.