Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan takımın yıldız futbolcusu olan Auron Boupendza hakkında çıkan transfer konusunda sonunda bir açıklama yaptı. Erdoğan Uzun vadeli planlar yapmadığını ve tüm zamanını kendini ve öğrencilerini eğitip geliştirmeye ayırdığını anlattı.  En önemli olan konunun kendi oyununuu analiz edip bu alanda tüm ekibi geliştirmeye çalışmak olduğunu konuşmalarına ekledi.

Bu yöntemle bu noktaya geldiğini söyleyen Erdoğan Baupendza’nin kariyerinde çok iyi bir çıkış yaptığını belirtti.  Birçok kulüpten Boupendza için teklif geldiğini sözlerine ekledi. Fakat peşinden yaptığı açıklama ile Aaron Boupendza’nın en son ciddi şekilde ilgilenen Krasnodar kulübü için Rusya’ya gitmek istemediğini ve burada kalmak istediğini söyleyerek konuşmalara son noktayı koydu.

Galatasaray ve Fenerbahçe’den de Teklif Var

Devre arasına girilmesinin ardından Aaron Boupendza’ya Galatasaray 6 milyon Euro teklifte bulunmuştu. Süper ligde toplamda attığı 18 golle devleşmeye devam eden Yıldız futbolcu Hatayspor’un basın sözcüsü Rahmi Vardı Fenerbahçe’den de teklif geldiğini ve gelen bu yoğun tekliflerin ardından oyuncunun değerini 8.5 milyon Euro olarak belirlediklerini açıkladı.

Türk takımlarında oynamasını istediklerini belirten Aaron Boupendza’nin aslında yurt dışına gitmek istediği ve Fenerbahçe ve Galatasaray’ın tekliflerine sıcak bakmadığı söyleniyor.

Hatayspor’un Yıldız Oyuncusu

Süper ligin son haftalarına Hatayspor’un yıldız oyuncusu olan Auron Boupendza performansıyla damga vuruyor. Antalyaspor ile olan karşılaşmada attığı gollere adını iyice duyuran Boupendza, sonrasında diğer maç performansları ile büyük bir kitleye ulaşmayı başardı. En son ise Başakşehir maçında attığı goller ile beğeni kazanan genç futbolcunun gelecek kariyeri herkes tarafından merak ediliyor.