İnternet ağı kullanımının yaygınlaşması iş arayan bireyler ile personel arayan kurum ve kuruluşların işini kolaylaştırıyor. Online olarak iş bulma ve işçi bulma platformu olan firma, uzman kadrosu ile hizmet veriyor. Profesyonel olarak iş ilanları izmir konusunda faaliyet gösteren firma sürekli güncel iş ve işçi ilanları ile üyelerinin kendilerine uygun işi ya da işçiyi bulabilmelerini sağlıyor.

İş Bulma Platformu

İş bulma süreci heyecanlı olduğu kadar yorucu da olmaktadır. Özellikle oturduğunuz yerden kendinize en uygun işleri bulabilme imkanı sunan firma, güvenli ve gizlilik esasına uygun hizmet sunuyor. İş arayanların kendileri için en uygun şartlara sahip ve geliri yüksek işleri özenle seçip kişiye özel iş seçenekleri oluşturuyor. Platformun üyelerine sunduğu online cv hazırlama imkanı ile iş arayan kişilerin kendilerini ve yeteneklerini daha doğru ifade edebilmelerini sağlamaktadır. Sistemde gizlilik içerisinde kayıt altına alınan cv ile üyeler istedikleri işe online olarak başvurabilmektedir. Böylece her iş başvurusu için ayrı cv hazırlama zahmetinden kurtarmaktadır.

İşçi Bulma Platformu

​​​​​​Ülkedeki istihdama katkı sağlamak isteyen platform, işçi ile firmaları online olarak bir araya getiriyor. İşçi arayan firmalara iş ilanı ver seçeneği ile işçilerde aradıkları kriterleri, çalışma saatlerini, özel yetenekleri, belge ve kurs bilgilerini ayrıca ücret paylaşımını yapabiliyorlar. Böylece milyonlarca iş başvurusu yerine, kriterlerine uygun ve firma için ideal bireylerin başvurusu sağlanıyor. İşçi arayan firmaların özellikle istedikleri belge ve bilgileri net olarak yapabildikleri ilanları sayfada sürekli güncellenmektedir.

Ücretsiz Üyelik

İşçi arayan firmalar ile iş arayan bireyleri bir araya getiren elemansizsiniz.com, kullanışlı ve güncel bir alt yapıya sahiptir. İş arayanların ve iş verecek olanların ayrı ayrı kategorilerde üyeliklerini gerçekleştirdiği firma, bu üyelik için herhangi bir ücret talep etmiyor. Tamamen hizmet anlayışı ile faaliyet gösteren platform, Türkiye istihdamına büyük destek sağlıyor. Düzenli, disiplinli ve aktif olarak hizmet veren firma kişilerin kendilerine uygun iş seçeneğini kolayca bulabilmelerini sağlarken iş veren kurum ya da kişilerin de aradıkları kriterlere uygun personeli bulabilmelerini sağlıyor.