Hem araç alımı hem de araç satımı gerçekleştiren site, kendinize uygun olan arabaları bulmanızı sağlarken çeşitli fırsatları da sizlere sunar. Satışa çıkarılan her otomobili özenle inceler. Böylece müşterilerin aradıklarını daha net bir şekilde bulmalarını sağlar. Sahibinden araba alırken sizin yapmanız gereken işlemleri kendisi yapar. Size ise sadece aldığını arabanın ücretini ödemek kalır. Ödemede havale ya da kredi seçenekleri vardır. Satın aldığınız arabayı özel lojistik destekle kapınıza kadar getiren İnotogaraj, Nissan ve Hyundai markalarının yetkili bayisidir. Bunun yanı sıra sigorta, yedek parça ve servis gibi konularda da hizmet sunar.

İnotogaraj.com Sitesindeki Araçlar Garantili Mi?

İnotograj.com sitesindeki araçların her biri garantilidir. Popüler markaların ürünlerini sizlere gösteren site, araçların her biri için özel incelemeler yapar. Ardından satış için sizlere sunar. Almak istediğiniz her ikinci el araba modeli için aynı özeni bulabilirsiniz.

İnotogaraj Online Satış Hizmetleri Nedir?

Teknolojik imkanları kurumsal tecrübeleriyle bir araya getiren İnotogaraj, araba satın almak için evden çıkmanıza gerek kalmamasını sağlıyor. Yasal prosedürlerin takibini yaparak gerekli işlemleri tamamlar. Bu süreçte yerine getirilmesi gereken işlemleri sizin kontrolünüzde gerçekleştirir. Sitede hizmet eden danışman sayesinde her şeyi kolaylıkla halledebilirsiniz. Seçtiğiniz modele ait hasar kayıtlarını anında görmenizi sağlıyor. Gerekli vekalet ve imza işleri tamamlandıktan sonra satın alma işleminizi bitirir. Aldığınız otomobili çekici vasıtasıyla adresinize kadar getirir.