Türk kültürünün hijyeninin sembolü olan hamamların kullanımı hala yoğun bir şekilde devam ediyor. Sadece temizlik yerleri olarak kullanılmayan otel tarzı hamamlar da sosyal aktivitelerinin merkezi olmuştur. Günümüzde hamamların nasıl ısıtıldığını hiç düşündünüz mü? Eski zor ısıtma yollarına karşın,  otel tipi hamam ısıtma prosedürü artık ISITMAX teknolojisi ile güvenli, kolay ve sağlıklı bir şekilde sağlanmaktadır. Bu rahat seçim müşteri memnuniyetini artırır ve bütçe dostudur.

 

Hamamda Kullanılan Elektrikli Isıtma Nasıl Kuruluyor?

Hamamların ısıtılması ile ilgili sorunlar, geçmişten günümüze birçok yönden çözülmeye çalışılmıştır. Ateşli buhar tünellerinin kullanımı tehlikeli olmasına karşın artık emniyeti ile bizi rahatlatan Elektrikli yerden ısıtma sistemi Isıtmax teknolojisi ile değiştirildi. Zeminin altındaki şilte ve kabloların döşenmesi ile kullanılan bu sistem, hassas termostatlar ve sensörler nedeniyle otel hamamlarını çok güvenli bir şekilde ısıtır.

 

Nerede Otel Tipi Türk Hamamı Isıtma kullanabilirsiniz?

Bu sistem kolayca elinizde sıcaklık kontrolünü tutabilir , kolayca Isıtmax Safemax teknolojisi ile otel hamamlarında kullanılabilir.

 

Hamamların Elektrikli Isıtma Özellikleri Nelerdir?

Bu sistem otomatikman sıcaklığı kontrol etmenizi sağlar. Otel tipi hamam ısıtma, diğer seçeneklere kıyasla basit kurulum ve kaliteli malzemelerle her zaman tercih edilmiştir. Isıtmax elektrikli yerden ısıtma sistemi ile ısıtma problemlerini kolayca çözebilirsiniz,

     Düşük kurulum maliyetleri

     Uygulama süreci hızlıdır

     İşletmenin ısıtma maliyetleri en aza indirilir

     Kullanıcı, göbek taşı, banyo zemini, sırt alanı ve oturma alanı gibi isteğe bağlı bölümlerin sıcaklığını kolayca ayarlayabilir.

     Kolay kurulum ve minimum masraflı kurulum.

 

Isıtmax Uygulama Sürecini Nasıl İzler?

Orijinal tasarımı ve kaliteli ürünleri ile sektörün öncüsü olan Isıtmax, profesyonel ekibi ile uygulama aşamasını çok rahat ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmektedir. Uzun yıllara dayanan tecrübeye sahip olan ısıtmax, büyük bir müşteri tabanına sahiptir. Müşteri Memnuniyeti düzeyini her zaman koruyan şirket, otel tipi bir yerde yerden ısıtma yaparken zeminin altına elektrik kabloları sistematik bir şekilde yerleştirmektedir. Bu işlem, alana sensörler ve termostatlar ekleyerek uygulama sürecini tamamlar. Tüm bu operasyonlardan sonra otel, otelin zemin katından ısıtılmasın için kullanıma hazırdır.