"Ak Parti olarak ‘da Kadın Kolları teşkilatımız dünyanın en büyük kadın siyasi kadrosuna sahiptir" diyen, Ak Partili Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Yasemin Şule Özülkü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Daha önce sık sık Adana siyasetinin gündeminden düşmeyen Özülkü yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Doğumdan ölüme her anda varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın bir günü değil her günü kutlu olsun. Bende bir kadınım kadınlarımız bizim başımızın tacıdır, toplumuzun direğidir."

"Sn Cumhurbaşkanımız kadınlarımızın hayatını kolaylaştırıcı bir çok projelere imza atarak bizleri onurlandırdığı için teşekkür ediyorum."

"Ak Parti olarak ‘da Kadın Kolları teşkilatımız dünyanın en büyük kadın siyasi kadrosuna sahip. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere ilgili bakanlarımız kadınlara yönelik daima projelere imza atıyor. Bu projeler bizler için gurur kaynağıdır. Çünkü kadınlarımıza ne kadar hizmet etsek hazdır. Ne yaparsak yapalım haklarını ödeyemeyiz. Peygamber Efendimiz (S.A.V) veda hutbesinde “Kadınların haklarını gözetmenizi ve bu hususta Allah’tan korkmanızı tavsiye ederim”, Yine Bir hadislerinde “Cennet Anaların ayakları altındadır,” demiştir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, hayatlarında başarılar diliyorum."