Restoran yönetimi programı; kafe, restoran, pastane ve oteller gibi birçok işletmeye teknolojik açıdan çözümler sunmaktadır. Restoran yönetim sistemleri; personel takibi, masa ve salon yönetimi, otel entegrasyonu, self servis tahsilat yönetimi, paket servis, ödenmezler, restoran adisyon bölme, ikramlar ve indirimler, yazdırma sistemi, depo stok programı, barkodlu satış, yabancı dil desteği, cari takip, üretim ve maliyet, sipariş ve talep ve grafikler ile raporlama modüllerini işletmeye sunarak tüm olaya hâkim olma olanağını mümkün kılmaktadır.

Restoran Yönetim Sistemleri

Restoran yönetimi, esnek yönetim seçenekleri ile birlikte bulut tabanlı çalışan bir program olmakla birlikte tüm güncel veri akışlarının gerçekleşmesini sağlar. İsterseniz tek şube restoranlarda, isterseniz de zincir restoranlarda, restoran yönetimi işleminin sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için kurulumu sağlanan bu program, sürekli artan performansı ve pratik arayüzü sayesinde sürekli iyileşen bir sipariş hattı oluşturarak müşteri memnuniyetini artırmaktadır. Restoran yönetimi; sipariş notları takibi, masa, salon ve personel yönetimi, otel uyumlu çalışma, direkt ve parçalı tahsilat, mobil cihazlarda çalışma, telefonla sipariş ve kurye takibi, mutfak ekranı, bölme- birleştirme, hesap- masa ve iptal etme, fastfood satış ile birlikte adisyon kuralları oluşturma gibi birçok özelliği bünyesinde barındırmaktadır.

Restoran yönetimi programı işletmeye birçok avantaj sağlamaktadır. Bu avantajlardan bazıları şunlardır;

10 kişiye kadar masa hesabının bölünebilmesi ve her bireyin hesabının ayrı bir şekilde takip edilmesini sağlar.

İşletmeye kullanımı kolay, hızlı ve pratik bir dokunmatik satış ekranı sunar.

Sınırsız sayıda ürün ve menü grubunun oluşturulmasına imkân tanır.

Sınırsız sayıda masa ve salon tanımlayabilmenin yanı sıra, salona özel olarak tanımlar yapabilmektedir.

Garson takibi dahil tüm ikram ve indirim takibini mümkün kılar.

Restoran yönetimi sayesinde gelir- gider raporlarını tutarak satış ve maliyet analizi yapabilmeyi mümkün kılar.

Kredi kartı, nakit, açık hesap (veresiye) olarak ödeme alabilen bu programda; bir kısmı kredi kartı, diğer bir kısmı ise nakit bir şekilde ödeme yapılabilmektedir.