Firma 100 yılı aşkın süredir tıraş ve kişisel bakım ihtiyacını karşılayacak ürünlerin üretimini yapıyor. Türkiye’nin ilk tıraş bıçağını üreten firma özelliğine sahip olan firma 6 yıldır ürünlerini web sayfasından alıcılarına sunuyor.

Bakım ürünleri ve tıraş ürünleri kadın ve erkeklerine kullanımına uygun oluyor ve kişiler cinsiyete özel olarak hazırlanan kategorilerden uygun ürünleri bulup siparişini verebiliyorlar.

Firmanın kendi marka adı altına üretimini yaptığı ürünler arasında şunlar yer alıyor; tıraş bıçakları, duş jelleri, tıraş köpükleri, sakal yağları, tıraş öncesi temizleyiciler, vücut spreyi ve elektronik makineler yer alıyor.

Bakım İçin Kullanılan Elektronik Makine Satışları

Firma bakım için gerekli olan kozmetik ürünlerini ve tıraş bıçaklarının yanı sıra saç ve sakalların bakımlarının yapılması için kullanılan elektronik makinelerin satışını yapıyor. Bu ürünleri kişiler kendi kullanımları için alabilecekleri gibi berber ya da kuaför dükkanlarında kullanmak amacıyla da satın alabiliyorlar.

İnternet sitesinde satışa sunulan elektronik makineler arasında şunlar bulunuyor; saç maşası, fön makinesi, tıraş makinesi, saç düzleştirici, saç bukle yapıcı, taraklı saç düzleştirici makineleridir. Bu ürünler sayesinde özellikle kadınlar harika görünen saçlara sahip olabiliyorlar. Bu ürünleri saçlarının yapımında kullanmak amacıyla satın almak isteyenler 4 taksit şeklinde ödeme yapabiliyorlar.

Toptan Ürün Satışları

Firma web sayfası aracılığıyla toptan ürün satışı da yapıyor. Bu sayede firmanın ve firma markasının ürünlerini market, otel, toptancı ya da mağazalarında satışa sunmak isteyenler satın alarak kendi satışlarını yapabiliyorlar. Firmanın toptan olarak satışa sunduğu ürünler ise genellikle tıraş bıçakları oluyor. Bu ürünlerin koli adetleri ve fiyatları marka ve tıraş bıçaklarının türüne bağlı olarak farklı olabiliyor. Bu ürünlerden satın alanlarda 4 taksitle ödeme yapabiliyorlar.